ОТКРИЋА: Ко је заиста наручио и организовао убиство Зорана Ђинђића

OTKRIĆA: Ko je zaista naručio i organizovao ubistvo Zorana Đinđića

23 decembra 2017

RAS Televizija, nedelja 21,10, emisija “A, šta vi mislite”, autor Ratko Dmitrović

Pre tri godine u Beogradu je objavljena knjiga” Treći metak,” koju su napisali novinar Nikola Vrzić i Milan Veruović, šef obezbeđenja Zorana Đinđića, inače teško ranjen u atentatu. Iako medijski potpuno ignorisana ova knjiga prodata je u preko 20.000 primeraka i osvetljava tamne strane istrage i suđenja ubicama premijera Đinđića. Naime, skoro pa ništa u službenoj verziji ovog ubistva ne odgovara činjenicam, odnosno onome što se zaista dogodilo. Izvođenjem nepobitnih dokaza autori “Trećeg metka” dokazali su da Đinđić nije ubijen hicem iz Gepratove ulice; da je pucano sa dva mesta, puškama različitog kalibra; da Zvezdana Jovanovića niko od svedoka nije video ni u Gepratovoj ni u zgradi iz koje je pucano; da sam Jovanović nije mogao da locira mesto sa kojeg je, prema presudi, pucao i ubio Đinđića…

Vrzić i Veruović odgovaraju na pitanje zbog čega nije obavljena rekonstrukcija ubistva, inače prvo što se radi u takvim slučajevima i objašnjavaju malo poznatu a izuzetno značajnu vezu između Zemunskog klana i obaveštajaca britanske i američke tajne službe MI-6 i CIA. Govore i o vrlo čudnim ulogama Čedomira Jovanovića i Vladimira Bebe Popovića, u celom ovom slučaju.

Svakao je interesantno i njihovo sagledavanje ponašanja, političkog i privatnog, Zorana Đinđića u poslednjih desetak meseci njegovog života. Čovek koji je sa Đinđićem bio sve vreme govori o sastancima, razgovorima ubijenog premijera i akademika Dobrice Ćosića.

Uzbudljivu priču, koju smo čekali godinama, pogledajte na RAS Televiziji, u nedelju, 24.decembra u 21:10h

KOMENTARI



9 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ko god da je hvala mu! Svakoga ko priziva bombardovanje svojega naroda treba POD HITNO za glavu skratiti! On je unapred već samom sebi presudio!

  • hristina says:

   Bravo! Potpisujem.

 2. E.Lirsch says:

  Ovu dzukelu ko god da je ubio uradio je to kasno. Moralo je pre dok ga Hitlerovci nisu doveli na vlast. Prekasno. Nacinio je narodu srbije velike zlocine.

 3. Walter says:

  Ubijen u hodniku zgrade vlade upucali se zemunci i obezbedjenje. Šiptar i Kum su odneli tajnu u grob a ostali lažu i prebacuju krivicu na sve i svakoga. Eto to je istina,plus sve izdaje i prodaje od kontrole nad narkoticima do rasturanja iste sopstvenom narodu. Plus predaja Miloševića na Vidovdan Hagu. Pseto je moralo da se ustreli.

  • ilija says:

   na vidovdan srusen je naj veci neprijetelj srbije kumunjarska partija ustasa crveni u beogradu

 4. goran says:

  Ruka mu se pozlatila, ko god da je pucao.

 5. ilija says:

  gorane ti nisi nacitani covek ti lupas u brdbager je za brdo a ti si za laz osuden kod boga

 6. R.Srpska says:

  Zagor Te Nej je zavitlao svoju sekiru u pravcu dr.Dzindzicha i dok su ljudi bili skoncentrisani na gruvanje snajpera i let metaka koji su promasili, niko nije mogao da primeti dvostruko brzu sekiru koja je pogodila svoj cilj. Ko ne veruje neka kupi Zagor protiv Dzindzicha :-)))

 7. goran says:

  A zena mu Ruzica dan danas krcka pare koji je njen suprug dobio za unistavanje Srbije. Vucko je ne dira, sve je to ista mafija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *