ОТKРИЋЕ KОЈЕ МЕЊА СВЕСТ О KОРОНИ! Велики број људи…

ОТKРИЋЕ KОЈЕ МЕЊА СВЕСТ О KОРОНИ! Велики број људи…

19 септембра 2020

Научници тренутно истражују могуће имунолошке одговоре на САРС-ЦоВ-2, уз претпоставку да велики број људи већ има имунитет на овај вирус.

Одговори јавног здравља широм света темеље се на претпоставци да је вирус ушао у људску популацију без претходно постојећег имунитета. Међутим, низ студија које су забежиле Т-ћелије које реагују на САРС-ЦоВ-2 и код људи који нису били заражени, сада отварају нова питања о стварној природи епидемије.Најмање шест студија потврдило је постојање антитела на САРС-ЦоВ-2 код 20 до 50 одсто људи који, колико је познато, нису били у контакту с вирусом.

У истраживању крви од донатора у САД чији су узорци прикупљани између 2015. и 2018. године, код 50 одсто су пронађене врсте Т-ћелија које реагују на САРС-ЦоВ-2. Слична студија спроведена је и у Холандији на узорцима прикупљеним давно пре пандемије, где су антитела на САРС-ЦоВ-2 пронађена код двоје од десет људи који нису били изложени вирусу.

У Немачкој су антитела реактивна на САРС-ЦоВ-2 уочена код даваоца крви који су негативни на вирус. У Сингапуру је анализа узорака узетих од људи који нису били у контакту са САРС-ом или ЦОВИД-19 показала да је у 12 од 29 случајева потврђена реактивност на САРС-ЦоВ-2, као и код седам од 11 људи који су били негативни на вирус. Реактивност на САРС-ЦоВ-2 је такође уочена и у Великој Британији и Шведској, код људи који нису претходно били изложени вирусу.

Резултате ових студија, иако невеликог обима, тешко је занемарити, иако још увек не пружају прецизан увид у раније стечени имунолошки одговор на САРС-ЦоВ-2.

Научници су уверени да су на трагу утврђивања порекла тог имунолошког одговора.

Данијела Вајскоф, једна од ауторки студије, истиче да се претпоставља је да је реч о имунитету произашлом из обичних прехлада које такође узрокују корона вируси. До сличног закључка дошли су и научници у Сингапуру, али су напоменули да реактивност Т-ћелија можда потиче и од неких других корона вируса, можда и од оних животињских.Ова претпоставка, која захтева додатна истраживања, могла би да доведе до ревидирања начина на који би требало утврђивати осетљивост становништва и пратити опсег ширења пандемије.

KOMENTARI3 коментара

 1. Риста says:

  Неће поново наседнем и пишем о бајкама глобализма. Мени то изгледа као оно _ ИЗМИСЛИЛИ НЕШТО; ПА ПРОГЛАСИЛИ БОЛЕСТ; ПА ОНДА ИЗМИСЛИЛИ ЛЕК; ПА ОНДА ИЗМИСЛИЛИ ИМУНИТЕТ:::па лако је имати имунитет у року од јуче за нешто чега нема. Јел то систем како да се извуку из лажи о пандемији? Изгледа били преоштри па им изолације мало очле изван контроле и полако губе паре које нису планирали да изгубе. Опет, не знам баш најпрецизније ко су, али знам да јесу. Ово сада је увод у вакцине. За необавештене, писао сам још од када је Гејц постао хит, да ће Србија купити Гејц вакцине. Остало су за мене више непотребне глупости и остаје само да видим јесам ли био у праву. А то што су и Кина и Русија Србију ставиле на прво или друго место приоритета коме ће они углавити вакцине, нисам поштовао ни један секунд. У Србији власт припада Гејцу и ми ће живимо по Гејц законима. Може тај Гејц и без "ц" у Србији. Ми свеједно нисмо у стању да држимо дупе узазид. Не дају нам.

  • test01 says:

   dodatak, ovo je PLANDEMIJA = PPLANirana "PanDEMIJA". I naravno, prvorodjeni izdajnik kupuje vakcine od Gejc-Sorosove kompanije a cena tog otrova je 30 puta veca od Ruske vakcine. Inace nijedno od Gejcove dece nije primili nikakvu vakcinu u svome zivotu - njima ne treba !

 2. Риста says:

  А јесте..успут. Нама не дају да држимо дупе узазид, али Кинези и Руси то добровољно неће. Њих ће сасвим слободно...а то баш и није узбудљиво. Западни народи...е они су ментално посвећени да не држе дупе узазид. Њих буше кад год им алат за убадање спреман. Често читам "глобализам није прошао" а све чешће и све више народа света учествује у бодењу глобалиста. Ал нас буше, ал нас буше...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u