ОТКРИО ЈЕ ИСТИНУ, А ОНДА СУ ПОЧЕЛИ ДА МУ ПРЕТЕ СМРЋУ: Нутрициониста открио шокантну тајну мршављења!

ОТКРИО ЈЕ ИСТИНУ, А ОНДА СУ ПОЧЕЛИ ДА МУ ПРЕТЕ СМРЋУ: Нутрициониста открио шокантну тајну мршављења!

4 маја 2016

Jared_652_1070093S1Како се решавамо масних наслага? Зашто неки губе килограме тако лако као да је реч о неком мистичном процесу, док други стално муку муче с вишком килограма? Чак када и изгубите килограме, убрзо их добијете због такозваног „јо-јо ефекта“. Сви желе да мислите да је реч о напорним тренинзима и скупој прехрани. Зашто је то тако? Овде морамо схватити да је риеч о више милионској индустрији. Погледајте колико има теретана у сваком граду. Такозвана здрава храна је редовно прескупа за наше прилике, а уз то се и свако мало открије да и није баш толико здрава.

Јесте ли чули за Џереда МекГривија? Наравно да нисте, јер га покушавају сакрити од јавности након што је почео добијати претње због откривања истине. Сви страни медији га покушавају ућуткати и сакрити истину. А истина је да постоји супер намирница која топи килограме у невероватно кратком времену.

Џаред МекГриви је најславнији холивудски нутрициониста који је помагао многим звездама да рапидно мењају тежину. Холивудске звезде иако имају новаца – немају времена. Оне често мењају улоге и пред њих се постављају невероватни захтеви за променом тежине. Најпознатији такав пример губитка килограма је Кристијан Бејл који је морао смршати невероватних 29 килограма за улогу у филму The Machinist.

МекГриви нам је открио да је главни разлог зашто је ТОП нутрициониста у Холивуду и зашто се све холивудске звезде обраћају баш њему – употреба ХЦА. Хидроксицитрична киселина или ХЦА је састојак који делује у три једноставне фазе.

1. Подстиче излучивање серотонина који смањује осећај глади

2. Блокира таложење масноћа у телу

3. Подстиче сагоревање наталоженог сала до 2,5 килограма у седам дана

Џаред МекГриви је одувек знао за невероватне учинке Гарсиније Камбоџе која садржи ХЦА, али све донедавно није постојала формула која садржи довољну концентрацију ХЦА да би могла деловати на овако успешан начин. Захваљујући модерној науци сада таква формула коначно постоји, а реч је о ПГЦ500ТМ .

ПГЦ500ТМ делује толико успешно да су неки смршавили и до невероватних 9 килограма у месец дана. Његово јединствено деловање поспешује и изградњу мишића, а више мишића боље сагорева масти. На тај начин метаболизам коначно излази из зачараног круга константног дебљања и улази у нови циклус супер сагоревања масноћа. Ова формула је запалила светску сцену.

Одраставши у САД-у као син сиромашних ирских имиграната Џаред МекГриви је након што је стекао светску славу одлучио јавно признати ову ексклузиву јер верује да сви заслужују имати изглед какав желе. У недавном интервјуу је изјавио: „Не можемо сви радити тешке физичке послове, нисмо сви богати да купујемо најквалитетније намирнице, немамо сви времена дане проводити у теретани. Зато сам ово морао изнети у јавност.“ Тиме је продрмао темеље прехрамбене и фитнес индустрије.

(приредио Интермагазин)

KOMENTARI4 коментара

 1. Paštrović says:

  Irac, cuvaj kožu od ovih multiparajlija! Oni nikome ne prastaju ko im zabode prst u uvijek gladne i zvjerske oci.

 2. Bata says:

  Kad ukucam PGC500 u pretragu, jedino se pojavljuju adrese sajtova iz tzv.hrvatske i slovenije. Sa kime se to vi ortačite ?!

 3. M says:

  A kolko je taj preparat zdrav?I Hitler je imao super uspjesnu metodu mrsavljenja-konclogor,ali s negativnim nuspojavama.

 4. M says:

  M:-Bata,probaj uguglati Garsiniju Kambodzu (iz gornjeg texta koji nisi pazljivo procitao).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u