ОТКРИВЕН идентитет баке која је ухапшена са Братиславом Дикићем!

OTKRIVEN identitet bake koja je uhapšena sa Bratislavom Dikićem!

22 oktobra 2016

614214_baba_f

Branka Milić, koja je u nedelju uhapšena u Crnoj Gori pod optužbom za terorizam i da je kao deo grupe Bratislava Dikića planirala hapšenje Mila Đukanovića, iz zatvora poručuje da je sve što joj se dešava jedna prljava nameštaljka.

Kaže i da se dobro oseća, kao i da je ponosna na sebe. Ovo za list „Alo“ priča njena ćerka Jelena, koja je u četvrtak posetila svoju majku u zatvoru u Podgorici.

– Moju majku volim najviše na svetu, ja ću biti sa njom do kraja, šta god da se desi. Ona je dobro, mnogo mi je laknulo kada sam je videla, jer sam zaista brinula i razmišljala. Nisam htela puno s njom da pričam šta se desilo, za šta se tereti, ali rekla mi je da je dobro, da je ponosna na sebe i na mene kako se držim. Očigledno je da je sve ovo prljava nameštaljka u kojoj ona nikako nije trebalo da se nađe. Njoj tamo ništa ne fali i ne žali se – kaže Jelena i zahvaljuje se srpskoj ambasadi na korektnom postupanju.

Inače, o tome koliko je baka Branka „opasna“ najbolje govori njen Fejsbuk profil, gde se može videti sa kokardom na glavi i u društvu osoba iznad 60 godina čiji je, po svoj prilici, najveći zločin to što su okrenuli na ražnju neko prase na okupljanjima na Ravnoj Gori i ostalim izletištima.

KOMENTARI8 komentara

 1. Miraš says:

  "Najvrlija" deca komunizma i dan danas koriste četnike kao spoljnog neprijatelja da bi sebi obezbedili vlast. Setimo se Don Milov otac je bio sudija i ugledan crnogorski komunistički kadar, a preko tih istih komunista i Milo je brzo izgradio svoju karijeru.

  • Biser says:

   Izuzetno dobro zapažanje, Miraš. Treba takve stvari više iznositi, jer su ljudi podlegli propagandi i sve više upadaju u mrak laži iz medija. Više ne vide ko je ko u ovoj našoj porobljenoj Srbiji.

  • Lune says:

   Hm,hmm...a, otac Vojislava Kostunice..?

  • Lune says:

   Hm,hmm,..baba je ocigledno "cetnicka tajna policija", krije bradu u gacama >>?

 2. Joksim says:

  Pusti babu Milo!!!!

 3. Naucnik says:

  najbolje u celom clanku je ova crnogorska policajka.

  • boki says:

   Baki se snilo Milo....

 4. Sindjelich 2 says:

  Branka, i srbska heroina Milunka Savic je prosla zala koja dozivljavas, ali je sve to izvojovala,ne brini, Bog voli dobre sluge i za njih se brini...sve dobro!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *