ОТКРИВЕН идентитет баке која је ухапшена са Братиславом Дикићем!

ОТКРИВЕН идентитет баке која је ухапшена са Братиславом Дикићем!

22 октобра 2016

614214_baba_f

Бранка Милић, која је у недељу ухапшена у Црној Гори под оптужбом за тероризам и да је као део групе Братислава Дикића планирала хапшење Мила Ђукановића, из затвора поручује да је све што јој се дешава једна прљава намештаљка.

Каже и да се добро осећа, као и да је поносна на себе. Ово за лист „Ало“ прича њена ћерка Јелена, која је у четвртак посетила своју мајку у затвору у Подгорици.

– Моју мајку волим највише на свету, ја ћу бити са њом до краја, шта год да се деси. Она је добро, много ми је лакнуло када сам је видела, јер сам заиста бринула и размишљала. Нисам хтела пуно с њом да причам шта се десило, за шта се терети, али рекла ми је да је добро, да је поносна на себе и на мене како се држим. Очигледно је да је све ово прљава намештаљка у којој она никако није требало да се нађе. Њој тамо ништа не фали и не жали се – каже Јелена и захваљује се српској амбасади на коректном поступању.

Иначе, о томе колико је бака Бранка „опасна“ најбоље говори њен Фејсбук профил, где се може видети са кокардом на глави и у друштву особа изнад 60 година чији је, по свој прилици, највећи злочин то што су окренули на ражњу неко прасе на окупљањима на Равној Гори и осталим излетиштима.

KOMENTARI8 коментара

 1. Miraš says:

  "Najvrlija" deca komunizma i dan danas koriste četnike kao spoljnog neprijatelja da bi sebi obezbedili vlast. Setimo se Don Milov otac je bio sudija i ugledan crnogorski komunistički kadar, a preko tih istih komunista i Milo je brzo izgradio svoju karijeru.

  • Бисер says:

   Изузетно добро запажање, Мираш. Треба такве ствари више износити, јер су људи подлегли пропаганди и све више упадају у мрак лажи из медија. Више не виде ко је ко у овој нашој поробљеној Србији.

  • Lune says:

   Hm,hmm...a, otac Vojislava Kostunice..?

  • Lune says:

   Hm,hmm,..baba je ocigledno "cetnicka tajna policija", krije bradu u gacama >>?

 2. Naucnik says:

  najbolje u celom clanku je ova crnogorska policajka.

 3. Sindjelich 2 says:

  Branka, i srbska heroina Milunka Savic je prosla zala koja dozivljavas, ali je sve to izvojovala,ne brini, Bog voli dobre sluge i za njih se brini...sve dobro!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u