ОТКРИВЕН МОНСТРУОЗНИ ЕКСПЕРИМЕНТ УКРАЈИНЕ И ЗАПАДА: Руска деца била заморчићи – годинама

ОТКРИВЕН МОНСТРУОЗНИ ЕКСПЕРИМЕНТ УКРАЈИНЕ И ЗАПАДА: Руска деца била заморчићи – годинама

13 фебруара 2024

Кијевски режим претворио је Украјину у огледни полигон за Запад, а бебе и децу у заморчиће, оцењују руски експерти, коментаришући доказе који су пронађени, а који потврђују да је на пацијентима психијатријског одељења болнице у Маријупољу годинама вршено тестирање лекова у интересу великих западних фармацеутских компанија.

Стручњаци скрећу пажњу на то да су ти експерименти вршени на територији где живи руско становништво, а за оне који су се бавили тим експериментима имају само једну реч – нељуди!„У оквиру система који постоји у Украјини, њених власти и уопште њене ултранационалистичке идеологије сви који нису Украјинци не сматрају се људима. Не заборавите да је ово Маријупољ, некада источна или југоисточна Украјина тј. руска област. То су Руси, а са њима можете да радите шта год желите“, каже руски експерт Андреј Суздаљцов.

Посебно застрашује чињеница да су у експериментима коришћена одојчад и деца од једне до 11 година.

Руски експерт Јуриј Кот истиче да су кијевске власти, које су уз пуну подршку Запада и западних организација извршиле државни удар у Кијeву, пристале на то да претворе Украјину у опитни полигон за све оно што је Западу потребно, укључујући оружје и лекове.

„Нељуди! Дакле, само једна реч се може рећи за украјинске и америчке званичнике и међународне фармацеутске компаније, као и о овоме шта се дешавало на овој историјски руској земљи – нељуди! Како је уопште некоме могло да падне на памет да узме бебе и децу и да спроводи експерименте на њима?! Колико човек може ниско да падне да би се одлучио на ово?! Сада говоримо само о Маријупољу, али таквих градова у Украјини има на десетине, ако не стотине. Морамо бити свесни да тога има практично у сваком граду, свуда се дешава слично. Ми данас знамо за тај град, а питање је шта ће се још сазнати када ослободимо и друге градове“, каже Кот.

Документе који потврђују експерименте над пацијентима психијатријског одељења пронашли су грађевинари у подруму маријупољске болнице број 7 током њене рестаурације, а састављени су између 2008. и 2016. године.

На људима су тестирани препарати под бројевима и без назива. Примарни циљ тестирања био је да се процени ефикасност лекова у смислу броја пацијената, који су одреаговали на њега према критеријумима Америчке коморе реуматолога.

У Украјини је све на продају – и земља и животи људи

Све ово је, између осталог, потврда да се русофобија у Украјини распирује већ годинама, а да је процес дерусификације почео одавно, много пре овог сукоба. У том контексту, Суздаљцов напомиње да је главни разлог за започињање руске специјалне војне операције у Украјини управо био ослобађање од нациста који су годинама терорисали руско становништво на тој територији.

Експерт такође оцењује да је све ово веома профитабилно за западне компаније, док је Украјина као изузетно корумпирана земља „плодно тло“ за такве активности. У прилог томе иде и чињеница да се од преко 300 америчких биолошких лабораторија које се налазе ван САД око 30 налази у Украјини.

Оцене стручњака су да је украјинска власт продала земљу заједно са људима и сировинама, док су стране фармацеутске компаније то искористиле и претвориле Украјину „у џиновско експериментално тло“.

Руска стручна јавност сматра да Савет безбедности УН треба да се позабави овим питањем и тиме што одређене стране фармацеутске компаније спроводе илегалне експерименте на људима, укључујући и децу, у Маријупољу, без њихове сагласности или сагласности њихових породица.

„Зашто је Савет безбедности важан сада, у актуелнимусловима? Омогућава нам да изразимо све што се заиста дешава, да покажемо свету да ми сви знамо и да ће, пре или касније, морати да одговарају за ово…“, каже Суздаљцов.

Према мишљењу политиколога Јурија Кота, не треба очекивати реакцију Запада и међународне заједнице, а тим пре – ни Украјине.

„У Украјини ионако о томе већ све знају. У Украјини су гурнули људе у такво сиромаштво да им је извор прихода постала војна служба тј. убиства. За њих су извори прихода постали експерименти над њима самима и њиховој деци, као и трговина органима, сурогат мајчинство итд. Све је распродато“, закључио је Кот.

Отворена Пандорина кутија

Међу документима маријупољске болнице пронађене су и кутије у којима се налазило много коверти логистичких компанија и контејнера за биоматеријал са адресама примаоца у лабораторијама у Швајцарској, Великој Британији и САД.

Такође, пронађени су и документи са захвалницама украјинским лекарима из страних компанија, белгијских и британских.

У документима се, генерално, помињу компаније као што су амерички „Фајзер“, британско-шведска компанија „Астра зеника“, одељење компаније „Самсунг“ које производи медицинску опрему и многе друге.

Поред тога, на лицу места нађене су кутије у којима се налазило много припремљених коверти логистичких компанија и контејнера за биоматеријал са адресама примаоца у лабораторијама у Швајцарској, Великој Британији и САД.

Суздаљцов је сигуран да такви експерименти нису вршени само у Маријупољу и да ће се тамо, ослобађањем и других градова, још много штошта пронаћи. Пандорина кутија је отворена.

(Спутњик)

KOMENTARI5 коментара

 1. persida says:

  Zato je stravicno sto Rabaj Vladimir nije bombardovao Kijev vec prve nedelje rata, a Zelenskog obesio za jajca. Uzasno je razvlaciti rat protiv ovakvih monstruma na vise godina. Ukrajinci su odavno nadmasili Mengelea, a rabaj Vladimir govori o nekakvoj borbi protiv nacista? Rusiji treba pobeda, a ne borba. Roknuti Kijev manjom atomskom, a potom Berlin i London, sve drugo je odlaganje neminovnog sa nepotrebnim zrtvama.

  • Pravda says:

   Stapinu u ruke i za ovcama da budes od neke koristi, nije politika i vojna strategija za take.

 2. Veliko- hrvacki stvor says:

  Valja pod hitno odraditi depopulaciju zapadnog rajha, uostalom to su 2019-te i sami hteli, samo što su hteli i veću u nezapadnom delu sveta, ali to neće moći. Kod njih je hitno potrebna, ili što bi hrvatoidi rekli, POTREBITA 😂

 3. Лазар says:

  Помињане су и неке лабораторије у Србији - има ли конкретних података.

  • Veliko- hrvacki stvor says:

   Naša crkva nema ništa protiv tih kaubojskih laboratorija pa se zato niko ne buni, prodali su nas i pLandemijskim manijakalnim vakcinoidima iz US/EU rajha i domaćim izdajničkim službama represalije koji neobično vole dolare, eure i naredbe sa "uljuđenog" Zapada, pošto su nas naši ucrnjeni, bradato-brkati rabini odavno usmerili prema "nebeskoj Srbiji", iako tu niko nije ni video ni čuo ništa o njoj osim od ovih "naših" poluludih i biblijom izluđenih rabina. Svejedno je njima za te laboratorije, tj.sudeluju u netalasanju i zabašuravanju informacija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u