ОТКРИВЕН НОВИ ЦИЉ РУСИЈЕ

OTKRIVEN NOVI CILJ RUSIJE

29 novembra 2022

Član ruske Dume Andrej Guruljov rekao je da će njegova zemlja uništiti električnu mrežu Ukrajine, a zatim ciljati njen bankarski sistem.

„Ako bombardujemo centar njihovog bankarskog poslovanja, onemogućićemo transfer novca, kartice neće raditi i ljudi neće primati plate“, rekao je Guruljlov Dodao je da je najvažnije to što je industrijska proizvodnja u Ukrajini je zaustavljena.

„Industrija koja je donela prihod. Industrija koja je proizvodila oružje, sve je zaustavljeno, to je najvažnije, sve ostalo su nuspojave.Možemo da raznesemo železničku stanicu sa jednim projektilom. Zašto to ne uradimo? Sada radimo na njihovoj energetskoj mreži, uništićemo je, zapretio je, a zatim otkrio da je bankarski sistem sledeći“, rekao je Guruljov.

KOMENTARI4 komentara

 1. Nadbiskup Sodom von Gomor says:

  Samo derite, raketa imate, to je sigurno. Bitno je da se izvrši deratizacija svih prozapadnih plaćenika, isusovaca-vatikanera, jehovaca (mali Zeleni i ekipa na vlasti) i da se teritorija Ukrajine pripoji Rusiji a zapad doživi sramotni i ponižavajući poraz da se nastavi ubrzani propast dolara,ekonomije i vojske zapadnih fašista.

 2. Kulak says:

  Cilj Rusije ali i Amera je da ovo traje što duže. Rusija ima golemi teritorij, ogromnu logistiku, rekordne zalihe hrane i najveće količine municije i oružja. Ameri po običaju od svakog rata ubiru profit. Tako da će pravi ekonomski, energetski i moralni gubitnik u celoj ovoj priči biti Evropska unija. Rusi i Ameri su ih navukli na tanak led.

  • Istina says:

   Navukli se ludaci Sami.

  • padre says:

   Po tome, što si napisao, ja baš i ne vidim, zašto bi Rusiji odgovaralo, možda se dobro pripremila, ali bi joj bilo svejedno i da ne ratuje u Ukrajini,a ne da to produžava, patroši na to ono, što bi mogla pametnije da upotrebi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *