ОТКРИВЕН ТРАМПОВ ПЛАН: Уништење ЕУ и напад на Федералне резерве САД!

OTKRIVEN TRAMPOV PLAN: Uništenje EU i napad na Federalne rezerve SAD!

12 maja 2016

Donald-Trump-USA-Flag 720Prema najnovijim informacijama o prevratu masonskog lidera Donalda Trampa nad američkim oligarsima, Evropski lideri su uznemireni Trampovim planom za obnovu Amerike pošto će Evropska unija bila uništena ako taj plan bude uspešan.

S obzirom na to da se Velika Britanija već sprema na izlazak iz unije 23. juna i na bojazan da bi Evropu uskoro mogla pogoditi istorijska bankarska kriza, vest da se Tramp priprema na napad protiv privatnog bankarskog sistema poznatog kao Federalne rezerve uspaničila je Evropu koja se trenutno nalazi na ivici ekonomskog kraha.

Pored toga što Tramp planira da napadne ovaj privatni bankarski kartel koji više od veka šalje SAD u nepotrebne ratove i ekonomske depresije, on takođe želi da sprovede potpunu reviziju Federalnih rezervi, ali i da otpusti trenutnog lidera Dženet Jelen.

Ono što takođe užasava evropske lidere jeste Trampova izjava da SAD ne mogu da bankrotiraju jer mogu da odštampaju koliko god novca im je potrebno.

Finansijski stručnjaci iz Kremlja napominju da je Tramp u pravu kada kaže tako nešto pošto globalno ekonomsko tržište obično ne brine da li će SAD ostati bez novca jer mogu da ga odštampaju koliko god žele za razliku od Grčke koja koristi evro.

Trampov bes prema Federalnim rezervama je počeo 2011. godine kada je Kancelarija za odgovornost SAD (GAO) otkrila da je ovaj privatni bankarski kartel tajno pozajmio evropskim bankama i korporacijama čak 16 triliona dolara od novca američkog naroda, a istovremeno je na desetine miliona američkih državljana izbačeno iz kuća i ostalo bez poslova dok su se oligarsi samo još više bogatili.

Važno je napomenuti da je, nakon što je GAO otkrila za ovaj potez Federalnih rezervi 2011. godine, Obamin režim sprečio reviziju.

fed-dzenet-jelen-640x480Plan koji Tramp ima za uništenje ovog bankarskog kartela u velikoj meri podseća na plan protiv oligarha koji je Džon F. Kenedi istakao 5. juna 1963. godine, pet meseci pre nego što je ubijen.

Smatra se da bi Trampov plan, ukoliko bi bio uspešan, eliminisao sve obaveze koje SAD imaju prema Federalnim rezervama i bankarskim oligarsima, tj. 20 triliona dolara koji su ukradeni od američkog naroda.

Treba napomenuti da je predsednik Kenedi 1963. godine započeo niz akcija kako bi preuzeo kontrolu nad američkim novcem i monetarnom politikom od Federalnih rezervi, što je uključilo i naređivanje Riznici SAD da prestane sa štampanjem novca (što nije učinjeno od 1913. godine), ali i izdavanje naredbe vlade da se uključe sertifikati podržani srebrom.

Međutim, Kenedijevi naslednici su za manje od deceniju uspeli da ponište sve njegove napore za oslobađanje američkog naroda od ekonomskog ropstva. Posebno je šokantan bio potez Ričarda Niksona koji je 1971. godine okončao obavezu SAD da plaća dugove u zlatu.

Da zaključimo, ukoliko Trampov plan bude uspešan, sva trenutna zaduženja vlade SAD bi „nestala“ za šta bi bile odgovorne Federalne rezerve koje opet neće moći da plate ta zaduženja jer im vlada SAD neće dozvoliti da potroše novac poreznika. Nakon toga, Tramp bi ponovo zasnovao američki novac na zlatu koje će bez Federalnih rezervi imati mnogo veću vrednost i što čini razumljivijim odluku Kine i Rusije da prikupe što više zlata.

Šta oni to tačno znaju što mi ne znamo i šta će Tramp postići ako uspe da sprovede svoj plan u delo?

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. M says:

  M:-Tramp je u pravu,ali napad na USA Federalne rezerve je zapravo napad na privatni novac-biznis Rodsilda &Comp.,a to nece proci,tj.Tramp ce se"razboljeti" ili biti ubijen ili sprijecen u tome na bilo koji nacin!Steta,i to u sirem smislu.

 2. opet ja says:

  Lepo prevodite tekstove sa whatdoesitmean.com Kenedi je počeo da štampa dolare mimo Feda. Na novčanicama je pisalo UNITED STATES NOTE, za razliku od Fedovih gde je pisalo FEDERAL RESERVE NOTE...što i dalje piše heh To je bio jedan od razloga zašto je i ubijen 22.11.1963. Što se Trampa tiče, može samo bolje da bude s njim u odnosu na Obamu, a pogotovo u odnosu na Hilari.

 3. Harry Neron says:

  Ovo mora da bude spin jer je i Tramp jedan od onih "povlaštenih" u SAD koji je u prošlim decenijama koristio dobrobiti FED-a.

 4. vlada says:

  Boze lupetanja. Prvo, pisac teksta bi trebalo da zna da sto Ameri zovu "trilion" mi zovemo "bilion" (jer Ameri nemaju milijardu, nego skacu sa miliona na bilion). Drugo, GAO izvestaj je nasao da je Federal Reserve pozajmila 16 biliona dolara, ali je samo 6 biliona od toga pozajmljeno evropskim bankama, uglavnom engleskim koje operisu u SAD. Ali to je finansijski novac, sto je nesto drugo od stvarnog novca, jer se novac "stvoren" izdavanjem kredita prebija sa novcem primljenim vracanjem tog kredita. Kad se ovo uradi, dolazi se do mnogo manje cifre od 1.1 bilion creiranog kreditnog novca. Takodje je glupost da Ameri mogu da stampaju dolar bez ikakvih posledica. Naravno, Grcka ne moze da stampa drahmu da plati dugove, i da koristi drahmu, jer sta bi poverilac uradio sa drahmom, za koju moze da kupuje samo na grckom trzistu? Ali stampanje novca neminovno smanjuje vrednost novcane jedinice. Stvarni novac u cirkulaciji u SAD je za poslednjih 10 godina porastao za preko 50% (sa 750 milijardi na 1.15 biliona), i cene su, naravno, generalno pratile taj trend. Da Ameri jednostavno plate dugove papirnim novcem, dolar bi se srusio kao kula od karata, a s njim i americka ekonomija.

 5. dejan says:

  Stampat ce se novac bez pokrica OCITO SUDIONICI OVDE NE SHVATAJU DOLAR NIKAD NIjE IMAO POKRiCE OTKAD JE NASTAO KAO VALUTA NIKAD OD 1930 KAD JE IZBILA KRIZA do danasnjih dana niti ce ikad imati jedino je resenje stampaj novac dolar njime kupuj robu po svetu vgfrsi razmeu u trgovini s dolarom naftei drugih strateskih roba i jedino tako gomilaj biljarde.

 6. opet ja says:

  1000 milijardi Ameri zovu trillion. a naša milijarda je billion. Dug SAD je trenutno nešto preko 19 hiljada milijardi, odnosno 19 triliona po njihovom označavanju. Što bi rekli A SHIT LOAD OF MONEY....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *