ОТКРИВЕНА ЈОШ ЈЕДНА ПРЕВАРА: У Сребреници сахрањене и особе страдале пре јула 1995.

OTKRIVENA JOŠ JEDNA PREVARA: U Srebrenici sahranjene i osobe stradale pre jula 1995.

27 avgusta 2015

srebrenica 89u9Veštak odbrane za demografiju Svetlana Radovanović rekla je na suđenju generalu Ratku Mladiću pred Haškim tribunalom da je u srebreničkim masovnim grobnicama bilo i osoba stradalih i pre jula 1995. godine, odnosno pada Srebrenice.

„Ta lica su mogla biti pronađena u grobnicama. To što je neko nađen u grobnici ne znači da je stradao u julu 1995, posle pada Srebrenice“, rekla je Radovanovićeva.

Pročitajte još:

HOLANDSKI PUKOVNIK: Srbi nisi počinili genocid, već su briljantno oslobodili Srebrenicu!

AMERIČKI ISTRAŽIVAČ: U Srebrenici je ubijeno između 1.500 – 3.000 ljudi! Za to postoje čvrsti dokazi ali ih Zapad krije!

Ona je navela da to proizilazi iz dokumenata takozvane Armije BiH i Ministarstva odbrane BiH, u koje su i demografski eksperti tužilaštva imali uvid, preneli su beogradski mediji.

Radovanovićeva je završila svedočenje, a zatim su Mladićevi branioci nastavili da ispituju svedoka odbrane Simu Tuševljaka, koji je iskaz započeo još u julu.

Tuševljak će na pitanja zastupnika odbrane nastaviti da odgovara u ponedeljak, 31. avgusta.

KOMENTARI5 komentara

 1. KOORD says:

  Veštak odbrane za demografiju Svetlana Radovanović rekla je na suđenju generalu Ratku Mladiću pred Haškim tribunalom da je u srebreničkim masovnim grobnicama bilo i osoba stradalih i pre jula 1995. godine, odnosno pada Srebrenice *********** MNOGO TOGA SAKUPLJENOG NA JEDNOM MESTU, U VEZI SREBRENICKE PODVALE http://bit.ly/1NXQ01K

 2. miroslav says:

  Zna se to odavno.Zna to i Vucic.I ceo tadasnji i sadasnji generalstab.

 3. mija says:

  Zna i Hag, i EU, SAD, NATO, i muslimani, i Hrvati. Ceo svet, sem nas. Samo su od nas svi krili istinu.

 4. Smiljenka says:

  CITIRAM ---Alija Izetbegović: "Sve se rađa u krvi, pa i ova naša BiH" "Spreman sam žrtvovati mir za suverenu BiH, ali ne i suverenu BiH za miro Istorijski projekt Srebrenica " je na aparatima za umetno disanje "u nju vise nitko ne veruje - ni njeni promotori u BiH, ni strani faktori koji tu pricu iz vlastite racunice i dalje politicki i medijski podrzavaju.Najveca prevara u 21-om veku!

 5. mila says:

  Sve to mi znamo,a znamo i mnogo više.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *