ОТКРИВЕНА ТАЈНА: Ова банка је изнад закона! Некад је прала новац за нацисте а данас…

OTKRIVENA TAJNA: Ova banka je iznad zakona! Nekad je prala novac za naciste a danas…

9 oktobra 2015

Traffic flows past in front of the Bank for International Settlements in BaselPočeo je svoj radni vek u vazduhoplovnoj industriji, bivši je novinar BBC, obučen od strane BBC. Toni Gosling je britanski aktivista, istoričar, istraživački i radijski novinar.

Poslednjih 20 godina kako je suočen s činjenicom da masovni mediji proizvode masu nejasnih i nelogičnih informacija, počeo je da kopa iza kulisa svetske političke scene te je odlučio da javnosti predstavi sve ono skriveno, sve ono što nikada nećete doznati u „mejnstrim“ medijima sveta.

Reč je o važnosti Banke za međunarodna poravnavanja, banke koja je iznad svakog zakona ove planete.

„MMF, sve centralne banke i Svetska banka dobili su zadatak da kontrolišu sav protok novca i da ga svetu postepeno čine nedostupnim“, upozorava Gosling i dodaje da je reč o vrhovnoj banci koja je skrivena i obavijena velom tajne.

Reč je o Banci za međusobna poravnavanja. To je centralna banka svih banaka. Većina ljudi nikad nije čula za ovu banku, a ona je veoma važna organizacija.

„To je neizmerno moćna međunarodna organizacija koja nadzire novac celog sveta. Banka za međusobna poravnavanja ima središte u Bazelu u Švajcarskoj i ima svoje ekspoziture u Hong Kongu i Meksiko Sitiju. U osnovi, ova banka nikome nije odgovorna, ima potpuni imunitet od oporezivanja. Ova banka je iznad svih zakona i statuta ovog sveta. I nikad nitko nije čuo za nju. Ova banka je prala novac za naciste tokom Drugoga svetskog rata, a ovih dana njena je svrha da vodi i usmerava globalni finansijski sistem. Danas postoji 58 svetskih centralnih banaka koje joj pripadaju i ona ima moć da upravlja svim ekonomijama sveta“, rekao je Gosling.

Prema njegovim rečima svaka dva meseca bankari celog sveta se okupljaju tajno u Bazelu na globalnom ekonomskom sastanku.

„Tokom tih sastanaka oni odlučuju o sudbini, svakog čoveka, svake žene, muškarca i deteta na ovoj planeti. I nikad vam niko to neće reći. Banka za međusobna poravnavanja je banka osnovana od strane globalne svetske elite da deluje u korist te elite, a namenjena je temeljnom uništavanju ekonomskog sistema“, zaključuje Gosling.

On je govorio i o elitnoj grupi Bilderberg i njihovoj godišnjoj konferenciji na kojoj se, kako govori, skupljaju mračne korporativne sile, predstavnici medija, banaka i plemićkih porodica te da oni stvaraju zaveru naspram čovečanstva koju sprovode putem bogatstva, moći, ucene i rata.

Takođe, Gosling je jedan od retkih koji je progovorio o „crnom plemstvu“, Rotšildima i Rokefelerima, britanskoj kraljici i ostalim porodicama koje iskorišćavaju svoju moć i bogatstvo ne bili svetu nametnuli svoju imperijalističku vladavinu.

Ali, nije samo to, Toni Gosling je gostujući na turskoj televiziji upoznao javnost sa činjenicom da je ISIL stvorila britanska masonerija, tačnije britanska tajna služba koja je stvorila “muslimanski” ISIL te je detaljno objasnio kako Britanija kao moćna masonska sila upravlja ovim svetom, ali ga i razara ne bi li ispunila svoje naume. Poslušajte šta je sve rekao i šokirao kako tursku, tako i svetsku javnost.

(Dnevno.hr / Kurir)

KOMENTARI5 komentara

 1. miroslav says:

  Banke,banke.To sto se tajno sastaju je obmana ili maska.Javno se svake godine sastaju u Davosu!Obmana je odlicno oruzje za sve vrste ratova.Svetski ekonomski forum u Davosu se odrzava svake godine.Tu se prave odluke ko ce da prezivi,a ko ne.Sta je odluceno gledamo sada.I osecamo,a tek cemo.

 2. ile says:

  A Vatikan? Što je njega prećutao. London i Vatikan su svuda gde se vršu govna, pa su sigurno i ovde zajedno.

 3. Vuk Samotnjak says:

  Mali nosati uzurpatori pljackasi i masovne ubice. Tako hiljadama godina bez kazne. Hoce li doci vreme da plate sve odjednom?!

 4. miroslav says:

  Zlo su jevrejiPRAVE RATOVE SAMO DA ONI ZIVE,JER SU IZABRANI NAROD..GDE TO PISE?NIGDE!Sta je fond za politicku izuzetnost Sonje Liht?Ne mrzim ja nijedan narod.Ali jevreji preterase!UBIJAJU KOGA HOCE,A NIKOM NE ODGOVARAJU.

 5. Savle says:

  I onda Rusija vaskrsnu i kroz Vladimira Vladimiroviča Putina. I ovi ga popušiše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *