ОТКРИВЕНА ТАЈНА: Овај инцидент режирала је Москва да покаже Америци С KИМ ИМА ПОСЛА

OTKRIVENA TAJNA: Ovaj incident režirala je Moskva da pokaže Americi S KIM IMA POSLA

10 maja 2020

Koškin ispričao kako je posada IL-38 “odradila pretnju ispred nosa” američkom nosaču aviona, i poslala poruku u Vašington.

Vojni ekspert izvukao je zaključke iz snimka ruskog IL-38 koji je leteo u blizini američkog nosača aviona Džordž Vašington.Pojava video snimka na YouTube kanalu Fighterbomber, na kojem možete videti prolazak ruskog protivpodmorničkog aviona IL-38 u blizini američkog nosača aviona Džordž Vašington, nije prošla nezapaženo od strane ruskih vojnih stručnjaka.

Tako je vojni ekspert Andrej Koškin primetio da ruski piloti IL-38 svojim postupcima nisu samo pokazali „vrhunsku veštinu“, već su zapravo bili „ispred nosa” američke komande nosača aviona, demonstrirajući sposobnost da se približe i unište ga ako je potrebno.

„Posada je veoma hrabra i visoko obučena, njene akcije su dovele do toga da američka vojska nije mogla odmah da se suprotstavi, jer su nas primetili tek na udaljenosti od samo 30 km“, prokomentarisao je ekspert izuzetan performans i veštinu posade IL -38.

Takođe je naglasio da bi u stvarnim borbenim operacijama američki piloti bili u ozbiljnoj opasnosti: “Mogao bi da napadne nosač aviona, pa čak i da ga uništi, ako je potrebno”.

Stručnjak je napomenuo da se Sjedinjene Države pozicioniraju kao velika pomorska sila sa ogromnom i modernom flotom, čija se moć zasniva na velikom broju nosača aviona.

Međutim, u ovoj situaciji, prema Koškinu, šef vojnog odeljenja Ruske Federacije Sergej Šojgu uspeo je da pomoću hrabrih pilota IL-38 prenese Amerikancima dvosmislenu poruku da „se mora obratiti pažnja na Rusiju“.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *