ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА: Агент ЦИА признао да је убио Мерилин Монро!

OTKRIVENA VELIKA TAJNA: Agent CIA priznao da je ubio Merilin Monro!

16 avgusta 2015

marilyn-monroe-image-4Smrt Merilin Monro nikada nije bila razjašnjena, iako su postojale razne teorije. Međutim, penzionisani agent CIA-e tvrdi na svojoj samrtnoj postelji da zna tačno šta se i zašto dogodilo Merilin Monro.

Sedamdesetosmogodišnji penzionisani agent CIA-e, Norman Hodžs, dao je nekoliko zapanjujućih priznanja otkad je primljen u bolnicu. On tvrdi da je počinio 37 ubistava za američku vladu između 1959. i 1972. godine, uključujući i ubistvo glumice Merilin Monro.

Hodžs, koji je radio za CIA-u 41 godinu kao operativac sa najvišim odobrenjima, tvrdi da je često imao zadatak da ubije pojedince koji su predstavljali pretnju po bezbednost države.

Pročitajte još:

16 poznatih ličnosti koji su se okrenuli protiv Iluminata, a zatim čudno nastradali

Zašto su rok zvezde uvek bile na nišanu CIA?

Hodžs je bio obučeni snajperista i stručnjak za borilačke veštine, ali je bio upućen i u nekonvencionalne metode ubistva poput trovanja i postavljanja eksploziva.

On sada tvrdi da je počinio brojna ubistva između avgusta 1959. i marta 1972. godine, navodeći da je CIA u to vreme imala „svoju agendu“. On je naveo da je bio deo operativne ćelije od pet članova koja je sprovodila politička ubistva širom države.

Većina žrtava su bili politički aktivisti, novinari i lideri unija, ali su ubijeni i neki naučnici i umetnici čije su ideje predstavljale pretnju po interese SAD.

Hodžs je ipak naveo da je Merilin Monro jedina žena koju je ubio, ali tvrdi da se ne kaje pošto je ona bila „pretnja po bezbednost države“.

„Imali smo dokaze da je Merilin Monro spavala sa Kenedijem, ali i sa Fidelom Kastrom“, naveo je Hodžs. „Moj nadređeni, Džimi Hejvort, rekao mi je da ona mora da umre i da to mora da izgleda kao samoubistvo. Nikad ranije nisam ubio ženu, ali naređenje je naređenje… Uradio sam to za Ameriku! Ona je mogla preneti strateške informacije komunistima, a to nismo smeli da dozvolimo! Morala je da umre!“.

Merilin Monro je umrla u noći 5. avgusta 1962. godine. Hodžs tvrdi da je ušao u njenu sobu dok je spavala i ubrizgao joj ogromnu dozu hloral hidrata (moćnog sedativa) i Nembutala (barbiturat kratkog dejstva), što je uzrokovalo njenu smrt.

Sedamdesetosmogodišnjak je sada pod nadzorom FBI, koji uzima njegove tvrdnje za ozbiljno i koji je pokrenuo istragu kako bi potvrdio njegove tvrdnje. Istraga bi ipak mogla da bude prilično komplikovana, pošto ima veoma malo pisanih dokumenata o ovakvim tajnim aktivnostima, a i mnogi učesnici događaja su već mrtvi.

Najvažniji svedok je sam Hodžs, pošto je njegov nadređeni, Džejms Hejvort, umro od srčanog udara 2011. godine. Niko od ubica CIA-e koje je Hodžs pomenuo nije više među živima.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. mali says:

    -On je naveo da je bio deo operativne ćelije od pet članova koja je sprovodila politička ubistva širom države.- To je ta velika Americka demokratija koju globalno sire na celu planetu,sa punim pravom i ponosom... Fuj,sto bi reko Alan Ford

  2. rade Bukara says:

    svi su silni dok su mladi a kad dodju bogu na ispovest postaju picketine

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *