ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА: ЦИА је испоручила оружје крагујевачке Заставе терористима у Паризу!

ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА: ЦИА је испоручила оружје крагујевачке Заставе терористима у Паризу!

14 децембра 2015

ciazastava-infowars-650x443Терористички акт у Паризу је обављен коришћењем оружја крагујевачке Заставе, медији су раније објавили, а сада је откривено да је оно завршило у рукама терориста путем трговца оружјем који је повезан са ЦИА, пише Раша Инсајдер.

Директор Застава Оружја, Милојко Брзаковић, у интервјуу за Асошиејтед Прес, открио је да су регистарски бројеви полуаутоматских пушака М-92 идентични са онима који су испоручени америчкој компанији „Century International Arms“ у мају 2013. године.

То је спортско, ловачко оружје, рекао је Брзаковић и додао да је оно легално у Америци, те да је реч о оружју које не може испаљивати рафалну ватру.

Интересантно је то што је реч о америчкој компанији која је још 80-их година прошлог века, кроз сарадњу са ЦИА, достављала оружје побуњеницима током преврата у Никарагви и Ирану.

„Century International Arms“ је компанија уско повезана са ЦИА, те је овим податком који је јавности предочио Брзаковић и питање терористичког акта у Паризу доведено под сумњу, наводи портал Раша Инсајдер.


Многи аналитичари оцењују да је терористички акт у Паризу направљен од стране ЦИА те да је реч о „фалсе флаг“ операцији. Циљеви таквог потеза ЦИА и француских обавештајних служби би могли бити у томе да се легитимизују одређени политички потези по питању миграната и рата у Сирији.

Брзаковић је рекао да није јасно одакле оружје опет у Европи, те да су они у складу са строгим прописима и процедурама које прописују српске власти, оружје продали америчкој компанији у Флориди.

Он је истакао да је све урађено легално, те да његова компанија извезе у САД око 25 хиљада пушака годишње, те да је реч о оружју намењеном за спорт и лов.

Поред Раша Тудеј, на исту тему је објавио информације и утицајни амерички портал Инфоворс. Инфоворс оцењује изјаве Брзаковића и више него јасним доказом да је ЦИА умешана у терористички акт у Паризу.

(Правда)

KOMENTARI4 коментара

 1. Dragan says:

  Century International Arms i Central Inteligence Service (CIA je skraćenica samo za ovu drugu) nije ISTO, pa je sam naslov pogrešan, sam tekst vodi u pogrešnom pravcu i insinuacija koja je kroz tekst provučena je totalno pogrešna. U stvari, reč je o tome da je "novinar" koji je pisao tekst, "urednik" koji ga je kontrolisao itd., odnosno svi koji su u ovome učestvovali nemaju blage veze o tome šta pišu.

 2. Није српско, него немачко says:

  Мрзи ме да се враћам уназад пар сати, али сам негде прочитао наслов "Тeрористи у Француској имали НЕМАЧКО оружје" Мени то ништа не значи, јер има 199 држава које производе неко оружје и то је један од најјачих светских извозних послова. То вам је још блаже него кад би неко рекао да сам јео у Србији француски хлеб за доручак и попио 2-3 пива. Без везе. Канда је боље да је српско, па неко брже боље пласира нове вести.

 3. телетабис says:

  А за кога је уопште више ово вест? Да ли ико, просечно нормалан, мисли да тамо неки неуки људи могу да се тако организују, набаве оружје, превоз,... и направе у сред Париза по други пут овакво, опростите на изразу, срање а француска полиција и обавештајне службе изигравају идијоте? Иза сваког оваквог чина безумља стоји нечија страна служба. Једино је тужно то што недужан народ страда.

 4. Griffin says:

  M92 je lovacko oruzje? To je skracena varijanta M70.Sta je bre vama? Imate Google,kucas CZ M92 i tolko.U stvari evo... http://www.zastava-arms.rs/sites/default/files/_dsc0018.png

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u