ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА: ЦИА је испоручила оружје крагујевачке Заставе терористима у Паризу!

OTKRIVENA VELIKA TAJNA: CIA je isporučila oružje kragujevačke Zastave teroristima u Parizu!

14 decembra 2015

ciazastava-infowars-650x443Teroristički akt u Parizu je obavljen korišćenjem oružja kragujevačke Zastave, mediji su ranije objavili, a sada je otkriveno da je ono završilo u rukama terorista putem trgovca oružjem koji je povezan sa CIA, piše Raša Insajder.

Direktor Zastava Oružja, Milojko Brzaković, u intervjuu za Asošiejted Pres, otkrio je da su registarski brojevi poluautomatskih pušaka M-92 identični sa onima koji su isporučeni američkoj kompaniji „Century International Arms“ u maju 2013. godine.

To je sportsko, lovačko oružje, rekao je Brzaković i dodao da je ono legalno u Americi, te da je reč o oružju koje ne može ispaljivati rafalnu vatru.

Interesantno je to što je reč o američkoj kompaniji koja je još 80-ih godina prošlog veka, kroz saradnju sa CIA, dostavljala oružje pobunjenicima tokom prevrata u Nikaragvi i Iranu.

„Century International Arms“ je kompanija usko povezana sa CIA, te je ovim podatkom koji je javnosti predočio Brzaković i pitanje terorističkog akta u Parizu dovedeno pod sumnju, navodi portal Raša Insajder.


Mnogi analitičari ocenjuju da je teroristički akt u Parizu napravljen od strane CIA te da je reč o „false flag“ operaciji. Ciljevi takvog poteza CIA i francuskih obaveštajnih službi bi mogli biti u tome da se legitimizuju određeni politički potezi po pitanju migranata i rata u Siriji.

Brzaković je rekao da nije jasno odakle oružje opet u Evropi, te da su oni u skladu sa strogim propisima i procedurama koje propisuju srpske vlasti, oružje prodali američkoj kompaniji u Floridi.

On je istakao da je sve urađeno legalno, te da njegova kompanija izveze u SAD oko 25 hiljada pušaka godišnje, te da je reč o oružju namenjenom za sport i lov.

Pored Raša Tudej, na istu temu je objavio informacije i uticajni američki portal Infovors. Infovors ocenjuje izjave Brzakovića i više nego jasnim dokazom da je CIA umešana u teroristički akt u Parizu.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. Dragan says:

  Century International Arms i Central Inteligence Service (CIA je skraćenica samo za ovu drugu) nije ISTO, pa je sam naslov pogrešan, sam tekst vodi u pogrešnom pravcu i insinuacija koja je kroz tekst provučena je totalno pogrešna. U stvari, reč je o tome da je "novinar" koji je pisao tekst, "urednik" koji ga je kontrolisao itd., odnosno svi koji su u ovome učestvovali nemaju blage veze o tome šta pišu.

 2. Nije srpsko, nego nemačko says:

  Mrzi me da se vraćam unazad par sati, ali sam negde pročitao naslov "Teroristi u Francuskoj imali NEMAČKO oružje" Meni to ništa ne znači, jer ima 199 država koje proizvode neko oružje i to je jedan od najjačih svetskih izvoznih poslova. To vam je još blaže nego kad bi neko rekao da sam jeo u Srbiji francuski hleb za doručak i popio 2-3 piva. Bez veze. Kanda je bolje da je srpsko, pa neko brže bolje plasira nove vesti.

 3. teletabis says:

  A za koga je uopšte više ovo vest? Da li iko, prosečno normalan, misli da tamo neki neuki ljudi mogu da se tako organizuju, nabave oružje, prevoz,... i naprave u sred Pariza po drugi put ovakvo, oprostite na izrazu, sranje a francuska policija i obaveštajne službe izigravaju idijote? Iza svakog ovakvog čina bezumlja stoji nečija strana služba. Jedino je tužno to što nedužan narod strada.

 4. Griffin says:

  M92 je lovacko oruzje? To je skracena varijanta M70.Sta je bre vama? Imate Google,kucas CZ M92 i tolko.U stvari evo... http://www.zastava-arms.rs/sites/default/files/_dsc0018.png

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *