ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ЗАВЕРА: Обезбеђење учествовало у масакру у Паризу! (ВИДЕО)

OTKRIVENA VELIKA ZAVERA: Obezbeđenje učestvovalo u masakru u Parizu! (VIDEO)

9 marta 2016

paris-21_3500572aPevač benda “Eagles of Death Metal” Džesi Hjuz navodi da su radnici obezbeđenja koncertne dvorane “Bataklan” verovatno učestvovali u masakru 13. novembra 2015.

Frontmen grupe na čijem je koncertu u Parizu izveden teroristički napad u kojem je stradalo oko 90 ljudi govorio je o masakru za “Foks biznis”.

“Kada sam došao u dvoranu prošao sam pored čoveka koji je, činilo se, trebalo da bude obezbeđenje bekstejdža. Nije me čak ni pogledao. Odmah sam od organizatora zatražio da dovedu drugog čoveka, ali su mi rekli da se pojedini radnici obezbeđenja nisu još uvek pojavili. Ispostavilo se da se šestorica ili više članova obezbeđenje nisu ni pojavili“, rekao je Hjuz.

On je dodao da „deluje očigledno da su imali razlog da se ne pojave“.

Koncertna dvorana “Bataklan” je bila jedna od meta napada terorista koji su se dogodili 13. novembra prošle godine.

(B92)

KOMENTARI7 komentara

 1. STUDENTI NIKAD NATO says:

  Nikad NATO – Never NATO – STUDENTI ZA ISTINU – VIDEO – https://www.facebook.com/StudentiZaIstinu/videos/1683229235292837/

 2. boban says:

  Vuciceva Vlada = SNS botovi, MMF glodari i SPS lopovi Vlada sastoji se iz tri vrste kadrova: SNS botovi, MMF glodari i SPS lopovi. SNS botovi su clanovi vlade bez mnogo mozga, ali poslusnici i partijski vojnici koji su „namireni” ministarskom foteljom. Najgluplji među njima je Nesa Slina, čiji je nizak IQ uporediv sa onim BoTe retarda, s tim sto su i najgluplji policajci zasluzili boljeg ministra. Samo za nijansu bistriji je Selakovic, a tu je i bivsi ministar vojni Bratislav Gasic koji se devedesetih obogatio švercom kafe, pa ga zovu Bata Santos. MMF glodari su Dusan Vujovic i Kori Udovicki, koji su tu da stegnu kais narodu Srbije do iznemoglosti. Na udaru su im najsiromasniji - penzioneri, radnici upropascenih preduzeca koji će ostati na ulici (dok se SNS botovi nizeg ranga zaposljavaju) itd. Najzad, tu su SPS lopovi, čija je maskota Dacic-koferce, a glavni abonent Bajatovic. vode energetiku, rudarstvo ali i poljoprivredu, a tu imaju prostora da se krade. Sem njih, ima tu i ministara koji ne spadaju ni u jednu kategoriju (recimo, Tasovac), uglavnom na celu sporednih ministarstava, ili su na prelazu (Velja Ilic - kombinacija bota, lopova ali i glodara, koji kraducka za svoj racun), međutim tri glavne struje su ove koje sam naveo.

 3. say no nwo!!!!! says:

  Dobro jutro

 4. giulio1970 says:

  Terorisanje stanovništva i upravljanje njima pomoću uvođenja vanredne situacije ,držeći ih u strahu .sve im mogu narediti.Zavadi pa vladaj.

 5. IZDAJNIK VUCIC says:

  ALEKSANDAR VUCIC - IZDAJNIK - POTPISO JE SA NATO - PAKTOM - OKUPACIJU SRBIJE - POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: https://www.facebook.com/1519921778312750/videos/1523436367961291/

 6. SESELJ PRIZNAO says:

  ŠEŠELJ PRIZNAO: STANKO SUBOTIĆ -CANE - DAO - M I L I O N - E V R A - RADIKALIMA - Lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj, gostovao je u emisiji „Lični stav“ u kojem je otkrio mnoge detelje o Vučiću, ali je rekao i da je Stanko Subotić dao milion evra SRS - VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=ZjUwsdIRL3c

 7. SRBIN says:

  Generalni sekretar Bošnjačkog nacionalnog veća i blizak saradnik Sulejmana Ugljanina, Ahmedin Dino Škrijelj, predvodio je delegaciju od 50 studenata DRZAVNOG UNIVERZITETA U NOVOM PAZARU u obilasku memorijalnog centra „Adem Jašari“, GDE JE REKCIJA DRZAVE SRBIJE sramotan, skandalozan i veoma opasan čin. – Poseta delegacije BNV koju je predvodio generalni sekretar, obilazeći Memorijalni centar koji nosi ime po teroristi OVK je sramotna, skandalozna i veoma opasna. SULEJMAN UGLJANIN i njegovi fasisticki sledbenici svakodnevno zasipaju pričama o akcionom planu za manjine i njihovom primedbama koje navodno drzava Srbija nece da uvrsti u konačan tekst na delu pokazuju za čija se prava istinski zalažu. – Poseta grobu TERORISTE ADEMA JASARIJA je nastavak politike veličanja siptarskih terorista Ugljanina i njegovih saradnika. Najstrašnije što SDA novac koji dobijaju od države, odnosno građana REPUBLIKE SRBIJE, umesto za unapređenje obrazovanja, informisanja, kulture, što jesu nadležnosti BNV, troše za ekskurziju 50 članova SDA kako bi odali poštu Ademu Jašariju. – Aktivnost BNV svela na veličanje i odavanje pošte albanskim saradnicima fašista iz Drugog svetskog rata i terorista OVK ADEMA JASARIJA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *