ОТКРИВЕНЕ ПРЉАВШТИНЕ БРАЧНОГ ПАРА КЛИНТОН – Туче, свађе, гађање пепељарама…

OTKRIVENE PRLJAVŠTINE BRAČNOG PARA KLINTON – Tuče, svađe, gađanje pepeljarama…

2 aprila 2017

hillary_1- Bill Clinton 4z6

Iako se bivša kandidatkinja za predsednika SAD, supruga bivšeg američkog predsednika, Hilari Klinton, u poslednje vreme pokušava prikazati kao nežnija, toplija i duhovitija političarka, u nedavno objavljenoj knizi stratega Rodžera Stona opisana je njena agresija prema suprugu Bilu iz perioda kada je bio guverner Arkanzasa.

Ston, naime, u knjiži tvrdi da Hilari ima dugu istoriju porodičnog nasilja prema Bilu Klintonu, prenele su agencije.

– Hilari je Bila tukla, udarala ga s čvrstim predmetima, grebala ga i zbog nje je krvario – piše Ston, koji se smatra kontroverznom osobom, a koja se naglo povukla iz kampanje Donalda Trampa i nakon toga objavio tračeve koji godinama prate Klintonove.

Decenijama se sve zna o bračnim nesuglasicama između bivšeg prvog para, a čak je i bivša portparolka Bila Klintona, Di Di Majers, izjavila svojevremeno da je ‘pokrivala’ prvu damu, naveo je, između ostalog, Ston.

U martu 1993. godine, kad je Hilari, kako se navodi, otputovala u posetu ocu koji je bio na samrti, Bil je ostao u Beloj kući sa glumicom Barbarom Strejsend. A kada je Hilari čula da se glumica i pevačica, inače, obožavateljka tadašnjeg predsednika, provela noć u njenoj rezidenciji, odmah se besno vratila u Belu kuću. Nakon toga se Bil pojavio s takvom ogrebotinom na vratu, da su ga novinari bez pardona pitali što mu se dogodilo.

– Ja sam idiotkinja koja je izjavila da se posekao tokom brijanja, čak i pre nego sam ga videla. A zatim sam ga videla. Imao je veliku ogrebotinu, i bilo je očito da nije nastala od brijanja – prisetila se naknadno Di Di.

Jedan od policajaca, koji je svojevremeno čuvao Bila tvrdi da je video i gore stvari. Jednom se, ispričao je, Hilari probudila usred noći, i kad je videla da Bil nije kod kuće, nazvala je policajca i zahtevala da joj dovede supruga kući. Kada se Bil pojavio, stvar je toliko eskalirala da se čuo zvuk slomljenog stakla i lupanja vrata.

– Kad je sve bilo gotovo, zaposleni su pronašli slomljeno staklo, tanjire i iščupana vrata s jednog kuhinjskog ormarića – napisao je kris Anderson u knjizi „American Evita: Hillary Clinton’s Path to Power“.

Anderson je napisao i da je Hilari znala da napadne muže i dok su bili u automobilu na službenom putu i tada bi, kada se navodi, šta god bi joj se našlo pod rukom, bacala na njega, ali kada bi stigli na mesto događaja, izlazili bi nasmejani i mahali okupljenima.

Tajni agent Stone napisao je da je vide kako stoje stvari sa Klintonovima još na dan inauguracije 1993, kad je Bil obavestio suprugu da ona neće moći da preuzme kabinet zamenika predsednika. Ovaj događaj je, kako se navodi, opisan i u knjizi Garija Aldrića „Unlimited Access: An FBI Agent Inside the Clinton White House“.

Hilari bi, napisao je Aldrić, bila izvan sebe kada bi tajni agent odbio da joj nosi prtljag, jer to nije bilo u opisu njegovog radnog mesta. Navodi se i da je pođednako zla i nasilna znala da bude i Klintonova ćerka Čelsi.

Na vrhunci Levinski skandala, 1999. godine, Hilari je opet napala Bila, piše Ston i citirajući Andersona navodi: „U prošlosti, Hilari je bacala knjige i pepeljare na predsednika, s tim da je svaki put pogodila metu. Hilari ga je šamarala, i to dovoljno jako da bi ostajali vidljivi crveni tragovi“.

Tvrdi se da verbalno i fizičko nasilje Hilari nad Bilom, nije prestalo ni kada su naustili Belu kuću, samo što se, kako se navodi, o tome mnogo manje pisalo.

(Tanjug)

 

KOMENTARIJedan komentar

  1. Batina says:

    Pa kobi zlikovca kao sto je Bili trpio cio zivot. To moze samo osoba slicna njemu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *