ОТКРИВЕНО: Ево чега се највише плаше Американци!

OTKRIVENO: Evo čega se najviše plaše Amerikanci!

23 marta 2019

Ruski „Kinžali“ su izazvali ozbiljnu uzbunu u SAD.

Kao što svi znamo, SAD troše mnogo novca na oružje. Američki budžet za odbranu za 2019. je rekordnih 725,5 milijardi dolara. Uprkos tome, Pentagon se mora bojati Rusije. Na kraju krajeva, ruski konstruktori su iznad konkurencije.Uoči 21. marta, na internet stranici CNBC-a objavljena je informacija o prebacivanju 20 ruskih hipersoničnih raketa na poligon za ispitivanje.

Autori su, pozivajući se na američke obaveštajne službe, skrenuli pažnju na ambicije Ruske Federacije da razvije ovo oružje.

„Oni su ovaj program učinili prioritetnim. Rusi su u celini zaključili da ih dizajn zadovoljava, a sada će se fokusirati na njihovo usavršavanje kroz testove“, objašnjava članak.

Prema američkim obaveštajnim agencijama, Rusija je najmanje tri puta sprovela test hipersoničnog raketnog sistema „Kinžal“ (srp. bodež – prim. red.).

Rakete su lansirane sa lovca MiG-31 i bombardera Tu-22.

Zašto SAD aktivno raspravljaju o razvoju ruske vojske? Očigledno, ovo je uobičajena zavist i strah.

Shvatajući da u trenutku kada Pentagon ne može nikako da se suprotstavi Rusiji, sa temom ruskih „bodeža“ počinje da se preteruje.

U Americi pokušavaju da izbegnu paniku među stanovništvom, koje plaća velike količine novca za poreze, ali ne vidi razvoj države.

Ljudi shvataju da njihov novac ide na podsticanje konflikata, „bojenih revolucija“, sponzorisanje terorista i tako dalje.

(Pravda)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *