ОТКРИВЕНО: Ево на чему ова СРПСКА ВЛАСТ ради и за шта се спрема! ЕВО ДОКАЗА

OTKRIVENO: Evo na čemu ova SRPSKA VLAST radi i za šta se sprema! EVO DOKAZA

29 aprila 2018

Nekadašnji ministar spoljnih poslova SR Jugoslavije, Živadin Jovanović, otkrio je u svom autorskom tekstu na šta se srpska vlast na čelu sa Vučićem sprema da uradi.

On tvrdi da je Srbija na putu da preda KiM i ispuni i sve druge zahteve Zapada, a da ne dobije ništa.

OVO SU SAMO NEKE OD TEZA IZ TOG TEKSTA:

Svojim postupcima prema Srbiji neke zemlje Zapada pokazuju da za njih Srbija nikada neće biti toliko mala da bi odustali da je dalje komadaju i ponižavaju.

Ćuti se o apsolutnoj dominaciji geopolitičkih prilaza i interesa vodećih zemalja Zapada u rešavanju kosovsko-metohijskog problema.

Ćuti se o istini da je za ključne zemlje Zapada kojima je Srbija briselskim formatom praktično prepustila  rešavanje pitanja Kosova i Metohije, prihvatljivo samo ono rešenje koje je u funkciji njihove konfrontacije sa Rusijom i Kinom. To je suprotno vitalnim interesima Srbije.

Govori se da je Srbija sve jača i sve poštovanija, a ćuti se o tome da nikada nije bila ponižavana, obmanjivana i ucenjivana kao danas.

Govori se da je Kosovo davno izgubljeno, da su ranije vlade sve isporučile, da sadašnja vlast jedino «pokušava da spase što se spasti može», da Ustav nije odbrana. Ako su neke druge, ranije vlasti, sve izgubile, ili isporučile – otkuda danas ova neviđena kombinacija pritisaka, laži, licemerja, ucena i ponižavanja?!

Dugo i sistematski se govori  da je Kosovo izgubljeno, da vlast „samo spašava što se spasti može“.

Ćuti se da je guranje u stranu, ignorisanje ili odricanje od rezolucije SB UN 1244 ravno odricanju od mira i stabilnosti u Evropi. Zato Srbija treba što pre da postavi zahtev za potpuno sprovođenje rezolucije SB UN 1244. jer je jedino to legitimno, pravno, pravedno i u interesu mira.

(Intermagazin)

KOMENTARI7 komentara

 1. Trifun says:

  Bice ZAUSTAVLJEN! Zapamtite sto sam vam rekao. ZAUSTAVLJEN. Neka probaju. Da vide sta ce se desiti. Nema nazad.

 2. Trifun says:

  UPOZORAVAM nadnacionalnu komunisticku EU Rajh-NATO kopilad Srbije da ce snositi 100% odgovornost za izazivanje katastrofalnog gradanskog rata u Srbiji, koji ce biti BRUTALAN ne samo prema njima nego i savkom ko se u zadnjih 20 godina eksponirao na liniji programa razbijanja srspke drzavnosti i donosio jasno stetenu odluke za nas ili ih podrzavao makar i nehotice!! RAT U SRBIJI je VEOMA BLIZU za razliku od nove agresije na nas koja je sada NEMOGUCA jer je Rusija krenula ratnim dejstvima da se obracunava sa tim antisrpskim genocidnim rasistima i stavila im je do znanja sta ih ceka ako se usude opet da nas napadnu, a te kukavice napadaju samo daleko slabije od sebe. UPOZORAVAM VLADU da lakog naoruzanja medu srpskim narodom IMA NAPRETEK , zakopanog. UPOZORAVAM da se ne usude da naprave taj korak koji cu naumili. NI POD KAKVIM USLOVIMA. Jer ce uslijediti BRUTALAN GRADANSKI RAT u Srbiji. UPOZORAVAM!! Nema nazad

 3. Beli Orao says:

  Nisu to samo teze to je i 100% tačno ,iskusan diplomata i objektivan kao Jovanović, on je prosijo i to je ostalo u situ !!! To se slaže i sa slagalica koji vučić i radi ako niko još nije prepoznao kakva je slika ,iskreno rečeno ja jesam i to prije tri - četiri godine !!! Svaka njegova priča i uvijanja su pokazivala i na kraju samo gluposti za glupošću u potezima jedne neznalice su pokazivali da to nije tako nego ti on odlično zna šta radi ,politika mic po mic da narod ne osjeti to je dirigovana spolja i on je samo poslušnik ,petokolonaš, izdajnik !!! Taj petokolonaš uništava Srbiju a KiM je davno predao potpisom ,ovo sad je samo bacanje prašine ili davanje anastezije sa većom dozom dok Srbiji i Srbima ne gurne kamu skroz kroz srce!!!! Videćete!!!

 4. Monster haubica says:

  Daaaaa , da , to je ta osnovna razlika između Hrvata i srbijanaca. zapravo , srbijanci su največe Bizantske kukavice , lažljivci i hvalisavci u Europi ,a možda i globalno. Srbijanac se bez ikakvog pokriča busa u prsa ""junačka"" i onda se ushere do nosa ,a Hrvat uvijek strpljivo šuti , ne bahati se i na kraju napravi po svom. Za Hrvate se svašta može reći , ali da su lažljive i bahate kukavice .., Nikada..Eeeee da vam je Srce Hrvatsko , ne bi vam tuđin pišao i shrao po "srcu srbije" , a i Sanđaku , Vojvodini i Južnoj srbiji. Nikada niste shvatili koliko vam got stvarnost udarala posred face , da su Hrvati doduše neželjeno , ali oduvijek ratnički narod , i to brutalno ratnički narod i da sa njima nema šale. Neka vas ne zavarava frakcijska razjedinjenost u Hrvata , jer oduvijek Ustajemo svi ko jedan u obrani Svete nam Domovine ....., a vi???? Gdje vam je Rus? , gdje vam je Domovina ? , gdje vam je svetinja ? ,gdje vam je hrabrost? , gdje vam je vaše "srce srbije"?..., to srce odavno više ne kuca .., doživjelo je infarkt....

  • Idi begaj:) says:

   Bwahahahahaaaaaaaaaa...koji BOLID ovaj"monster" kontejnerkopac,cromanjonski usHrani RETARD,hahahahaaaaaaaa...

 5. Milutin says:

  To su i RUSI tražili od vučića da uradi kako reče doktor DUNĐER.

 6. Milutin says:

  Naime doktor DUNĐER ali i ostali stručni ljudi u SRBIJI kao i gospodin JOVANOVIĆ sa pravom traže i predlažu da vučić pod hitno promeni politiku dosad vođenu i da se okrene REZOLUCIJI 1244. U tom slučaju niko sa trulog zapada ne bi mogao da više vrši pritisak na ovaj način, drugo umešala bi se veća stručna javnost pre svega politička zbog same rezolucije jer su je upravo sve nacističke države sa trulog zapada predložile i potpisale i priznale. Treće SRBIJA TIM POTEZOM DOBIJA NA VREMENU ALI I PREKIDA PONIŽAVANJA VREĐANJA UVREDE I VRAĆA SE NA PRAVI PUT TRAŽEĆI POŠTOVANJE REZOLUCIJE 1244 I NJENU AKTIVNU PRIMENU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *