ОТКРИВЕНО КО ЈЕ НАВАЉНОМ ДАО ЧАЈ (ВИДЕО)

OTKRIVENO KO JE NAVALJNOM DAO ČAJ (VIDEO)

21 avgusta 2020

Glavna urednica televizije RT Margarita Simonjan objavila je na svom nalogu na Telegramu snimak na kome se vidi da je čašu iz koje je pio ruski opoziciona Aleksej Navaljni dobio od svog pomoćnika.

„Na kamerama za video-nadzor na aerodromu u Tomsku vidi se kako Navaljni seda za sto bez pića. Kasnije mu čašu donosi Ilja Pahomov, zaposlen u Fondaciji za antikorupciju i pomoćnik Navaljnog. To znači da niko nije mogao znati za koga se napitak priprema“, zaključila je Simonjanova.

Navaljnom je ranije danas pozlilo na letu iz Tomska u Moskvu. Avion je hitno sleteo u Omsku. Opozicioni lider prevezen je u bolnicu gde je pao u komu.

Kasnije je zamenik glavnog lekara u bolnici u Omsku Anatolij Kaliničenko saopštio da mu je zdravstveno stanje stabilno.

Za sada se pretpostavlja da je Navaljni otrovan nečim što mu je sipano u čaj na aerodromu.

KOMENTARI10 komentara

 1. rade says:

  Cia ga je otrovala i snimala video.

 2. Miraš says:

  Da li je Navaljni odabran da bude "žrtveni jarac" da bi još jednom optužili Rusiju u sklopu svega što se dešava u Belorusiji?

  • Srbija cveta says:

   Da, ovog puta će da optuže Ruse, a obično je sledeća alternativa da optuže Srbe.

 3. sasulja says:

  Ko sa djavolom (zapadom)tikve sadi, o glavu mu se lupaju.

 4. G. Princip says:

  Da je uzeo bolan pivu popit ne bi mu se ovo desilo, od ćaja se dugo ne živi, bolan ne bio.

  • Kosovac says:

   @ G. Princip, …..U pravu si bolane, od pive mu se ništa ne bi desilo. Možda je Nevaljni presisao Šumadinski ćaj, ili onaj Londonski ćaj, možda mu se od toga smučilo.

  • Slobodanka says:

   Ne ni pivo. Tokom noći i neposredno pre leta za Moskvu izgleda da je Navaljni celu noć pio. U većini vesti piše da po dosad izvršenim testovima on nije otrovan, ali u jednoj piše da je u pitanju trovanje zbog prekomerne potrošnje alkohola. Moguće je da sad ruski lekari moraju da provere da li je samo alkohol u pitanju ili je uz alkohol prošao još i neki otrov. Zamislite to: ugledni evropski lideri Merkel i Makron zabrinuti su za svog sorošoidnog sabrata Navaljnog, koji je zapravo beznačajan opozicionar u Rusiji. Nemačka je poslala svoj avion u Omsk sa ciljem da ga prebace u Nemačku i tamo leče, a ono u pitanju je samo teško pijanstvo. Oni tako svetski ugledni spali su na običnog ruskog pijanca.

  • Slobodanka says:

   Hoće li Putin morati da čuva sve pijance po Rusiji? Da bi se spasio od evropskih optužbi za trovanje?

 5. Rista says:

  Pa nema, bre, pedes kila skrevetom. Pa vid kakav je, jadnik. Taj ni leju luka ne može opleviti a da se ne onesvesti. Kakav čaj, to on od gladi. Daj bre Rusi, nahrante čoveka! Žalosno ga videti. Ko da gledaš Bijafru. A naš Vučko kad bijo opozicija pa kad hoda besno kroz grad, Srbija se tresla. Zato se danas i raspala.

 6. test01 says:

  Ko zna sta je zapadna marioneta trosio prethodnu noc. malo droga malo alkohol... hoce to hoce. Naravno da ce zapad da optuzi Rusiju da su ga otrovali, pa to im dodje onako usput.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *