ОТКРИВЕНО КО ЈЕ ОРГАНИЗОВАО јучерашњи хаос на дербију!?

OTKRIVENO KO JE ORGANIZOVAO jučerašnji haos na derbiju!?

14 decembra 2017

U ORGANIZACIJI nereda tokom 156. večitog derbija učestvovalo je najmanje stotinu ljudi, a srpske bezbednosne službe trenutno operativno obrađuju najmanje šestoricu Hrvata, i po jednog Grka i Bugarina – saznaju „Novosti“.

Prema našim dobro obaveštenim izvorima, u režiju nemilih scena na Partizanovom stadionu, uključene su i pojedine strane službe, iako se reflektor javnosti usmerava na priču o sukobu zavađenih frakcija među pristalicama crno-belih.

Sagovornici našeg lista tvrde, naime, da su navijačke grupe „Vandal bojs“ i „Zabranjeni“, koji su godinama u sukobu sa krovnom organizacijom „Grobari 1970″“, zaista hteli juče na silu da pruzmu primat na „jugu“, ali su praktično poslužili kao batina u tuđim rukama.

– Sve indicije govore da nije reč samo o sukobu navijačkih frakcija i da su pojedine grupe huligana upotrebljene kao oruđe stranih obaveštajaca, koji su od početka godine značajno pojačali prisustvo u našoj zemlji. Neko je očigledno imao nameru da se neredi sa stadiona preliju i na ulice Beograda i da se na taj način naruši bezbednost i stabilnost ne samo glavnog grada. Uostalom, ružne slike sa stadiona Partizana već su obišle svet, tako da je ukaljano lice ne samo srpskog fudbala već i naše države.

Podsećamo, tokom opšte tuče na Partizanovom „jugu“ povređeno je najmanje 19 navijača, a jedan je u teškom stanju prevezen na Vojno-medicinsku akademiju. Ovaj incident prati i jedan nonsens – preuzimanje „šipke“ planirano je baš na derbiju, što se do sada nikada nije dogodilo. Sve to upućuje na sumnju da nije reč samo u banalnom i skandaloznom ratu za prevlast među „grobarima“, nego da su pravi kreatori haosa izvan tabora „Vandal bojsa“ i „Zabranjenih“.

KOMENTARI11 komentara

 1. opet ja says:

  Sve je to zbog preuzimanja narko i reket biznisa.

 2. Pitagora says:

  Kakvi dembeli, pa još debili, nekako ne izazivaju sažaljenje.

 3. Kulak says:

  Ante Firić iz Splita i njegov brat Sandro Firić glavni su organizatori nereda.Oni su planski ubačeni u Srbiju sa ciljem da se uvuku među navijače Partizana i izazovu međusrpski sukob.Ustašija se ovim bavila i ranije.To o ubacivanju hrvatskih provokatora u Splitu svi znaju.Logističku podršku daju im hrvatski lobisti u Beogradu.Hoćemo li mi Srbi uzvratiti neprijatelju istom merom?

 4. Portopranco says:

  Ubacivani su ustaški diverzanti i ranije na utakmice Partizana i Zvezde sa ciljem da izazovu međusrpski sukob.Pa oni su o tim aktivnostima svojevremeno davali izjave i hrvatskim medijima i javno se hvalili svojim terorizmom.Izgleda da to svi znaju osim policije i medija u Srbiji.Pa dokad ćemo mi Srbi biti dežurne naivčine za tu ustašku bagru?

 5. Aleksandar says:

  Sudeći po debosima sa slike, njima nije ni bilo teško manipulisati, oni nemaju mnogo ljudskog.

 6. Zaharije Serak says:

  To je nazalost slika Srbije.Srbije sa svojim bolesnom TV,sa podizanjem kriminalaca u heroje/Golubovic,Arkansas,lica sa citulja/,poremecajem vrijednosti i naravno stavljajuci iste iznad zakona,jer tu su da odrade “prljavi”posao.Ako pitate djecu u Srbiji svi ce znati njihova imena,a recimo za one koji su osvojili nagrade u oblastima matematike,fizike skoro niko.Kod Tite ovih nije bilo,nije se smjelo,ali sada imamo demokratiju.Naravno jos uvijek koristimo bolnice,skole koje su napravljene u njegovo doba “jednoumlja”

 7. Svetislav Surina says:

  Dajte imena i prezimena tih hrvata,bugara,grka i ostale bagre?

  • Aleksandar says:

   Šta će ti? Pitanje je, koji im je cilj bio.

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Čelnici hrvatskih terorista koje su hrvatske službe ubacile u Srbiju sa ciljem da u Beogradu izazovu krvoproliće i nerede zovu se ANTE FIRIĆ i DAMIR TOVAROVIĆ.Ukupno, poslali su ih više od dvadeset.Ovo sa ubacivanjem hrvatskih terorista na utakmice u Srbiju je već oprobana hrvatska metoda od koje se Srbija (za sada)loše brani. Možemo i mi ustašama uzvratiti istom merom, samo treba doneti takvu odluku.

 8. Kulak says:

  Još za vreme Jugoslavije čitao sam intervju sa jednim "bad blue boysom" iz Zagreba koji je otvoreno rekao da je velika grupa njih iz Zagreba odlazila u Beograd na utakmice Crvene Zvezde i Partizana sa namerom da izazivaju nerede i sukobe Srba sa Srbima. Da bi se kamuflirali, nosili bi navijačke rekvizite klubova iz Srbije.Imali su oprobane metode kako da u Srbiji izazivaju nerede.Nije to ništa novo.Služe se hrvati tim gadostima već odavno.

 9. padre says:

  Teško bi oni to organizovali, da nema naših budala!Po birtijama se to stalno dešava, neko izazove gužvu, pa klisne, a budale s potamane!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *