ОТKРИВЕНО! ОВО ЈЕ МОГУЋ УЗРОK ПОЖАРА У НОТР ДАМУ

OTKRIVENO! OVO JE MOGUĆ UZROK POŽARA U NOTR DAMU

17 aprila 2019

Francuski istražioci razmatraju mogućnost da je požar u katedrali Notr Dam izazvan kratkim spojem u strujnom kolu, pišu danas mediji.

– Možda se dogodio kratak spoj. Istražioci su pokrenuli pitanje mehanizma za podizanje koji je korišten u poslu obnove – rekao je jedan izvor.

Prethodno je građevinska kompanija „Europ ešafodaž“, koja je bila angažovana na poslu restauracije katedrale, saopštila da je poštovala sve bezbednosne propise i protokole.

Veliki požar zahvatio je katedralu u večernjim časovima u ponedeljak, 17. aprila, i uništio dve trećine krova i toranj.

KOMENTARI11 komentara

 1. Zoran says:

  Neki se zaklinju da su videli onog belzebuba Vučića da se igra sa šibicama na krovu katedrale.

 2. milorad2 says:

  dobro je već sam mislio da su rusi krivi, muslimane ne bi ni smeli da optuže, čak i da neka teroristička organizacija stoji iza toga, imali bi haos kod kuće.

 3. Fantom iz Notre Dame ;-) says:

  Ma zabole me za uzrok, bitne da su posledice dobre :-)))

 4. petrovgrad says:

  Možda je radnicima bilo hladno na gradilištu, slabo ubučeni pa su najverovatnije založili u neko ćoše par letava i tako ostavili.

 5. Roy says:

  Sad ce poceti pisati lazi poput Baba Vanga i Nostradamus predvideli paljenje katedrale Notr Dam. Kako to da nisu to objavili par dana prije pozara nego nakon pozara.

 6. Gardista says:

  Marokanci krpili crkvu koja se raspadala i nije se mogla popraviti, resenje je bilo da osiguraju i sruse...kako...evo ovako. Niko kriv a milijarde se stvorile. Sad ce opet neki neduzni narod da strada dok ne otplati izvikanu gradjevinu.

  • doktrina soka says:

   Ma bravo za komentyar i da dodam,ala ce neko natrpati depove sa lovom.I svi zadovoljni.

   • samostalan says:

    Vec se peru pare na veliko, sve je to smisljeno i od pozara ce bogatasi imati veliku korist.

  • Becki konjusar says:

   Baš tako. Radovi za obnovu su počeli pre 9 godina. Pošto nije bilo para sad su je zpalili. Sada ce velike kompanije dobiti olakšice za plaćanje poreza da bi kao pokazale svoju veliku solidarnist, a sa druge strane naivna stoka će uplaćivati sredstva koja će jednim manim delom iskoristiti za obnovu a veći deo će završiti u džepovima Makrona i ostatka pederskog lobija. Rekoše da nije bila osigurana.

 7. rodja says:

  Ako nisu Rusi, onda su krivi Srbi! Ili će biti da je električna instalacija proizvedena u Srbiji! Neće "objaviti takvu vest", jer predstoji "veliki balkanski samit pod noge angelike merkel", te dolazak makroa "velikog prijatelja" Srba iz francuske, koji će nam "objašnjavati kako je dobro amputirat sebi nogu" ( priznati nezavisnost KiM), sve radi budućnosti Srbije! itd, itd, itd....

  • samostalan says:

   Makronu zabraniti ulazak u Srbiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *