ОТКРИВЕНО: „Постојао је договор са Милошевићем, још једна земља је требало да постане део Југославије, а онда се догодио атентат“ (ВИДЕО)

ОТКРИВЕНО: „Постојао је договор са Милошевићем, још једна земља је требало да постане део Југославије, а онда се догодио атентат“ (ВИДЕО)

5 децембра 2020

Горан Пајић, некадашњи телохранитељ Слободана Милошевића изнео је податак о настојањима Македоније да остане у саставу Југославије, а за који наша јавност до сада није знала.

Према његовим тврдњама у гостовању на ТВ Хепију, председник Македоније у време распада СФРЈ Киро Глигоров је са Слободаном Милошевићем договорио да се Македонија нађе у саставу нове Југославије.„Када је 1995. године био атентат на Кира Глигорова, он је пре тога био на тајном састанку у Београду са Слободаном Милошевићем и договорили су се да Македонија буде у саставу нове Југославије. Међутим, очеигледно да то некоме није одговарало па су брже боље организовали атентат на њега. О таквим стварима се одлучује све у делићу секунде“ испричао је у емисији „Добро јутро Србијо“ са Јованом Јеремић, Пајић који је 10 година био у саставу Јединице за обезбеђење Слободана Милошевића.

Подсетимо, на Кира Глигорова је 3. октобра 1995. године извшен неуспели атентат испред хотела Бристол у Скопљу, у којем је био тешко повређен и изгубио је око. Околности атентата као и његови починиоци су до данас остали непознати.

Глигоров је био први председник Македоније. Функцију је обављао у два мандата у периоду од 1991 до 1999, године.

Више о томе погледајте у видеу на 19:07.

(Ало)

KOMENTARI4 коментара

  • Rajko says:

   Па да. Рекао си да знаш одмах после атентата.

  • jovan says:

   O tome ne znaju samo oni kojima su izvori znanja cnn, "tajmsovi", "postovi"i razni "cajtubzi". Pa zbog toga je stradao i predsednik Makedonije, koji je bio Zapadni igrac, ali kada su ga sutnuli, hteo je to da otkrije javno. Zapad je rusio sve dogovore koje su sprecavale rat protiv Srbije, kao sto je Lisabonski sa Izetbegovicem da ne bude rata. Plan Zapada je bio cepanje Srba u 8 drzava, pretvaranju u africku koloniju, i RAT po svaku cenu radi tog cilja! Mi znamo da su sva ubistva 90-ih, a posle 2000. u Srbiji i SFRJ vrsii mija, cija, shvabe! Satanizacija Milosevica je bila samo nacin da postignu taj cilj, iako je Milosevic bio JEDINI politicar SFRJ za MIR.

 1. 1389 says:

  Juga je bila prepreka za šiftare, sada jim je jedinap prepreka Rusija...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u