ОТКРИВЕНО: „Постојао је договор са Милошевићем, још једна земља је требало да постане део Југославије, а онда се догодио атентат“ (ВИДЕО)

OTKRIVENO: „Postojao je dogovor sa Miloševićem, još jedna zemlja je trebalo da postane deo Jugoslavije, a onda se dogodio atentat“ (VIDEO)

5 decembra 2020

Goran Pajić, nekadašnji telohranitelj Slobodana Miloševića izneo je podatak o nastojanjima Makedonije da ostane u sastavu Jugoslavije, a za koji naša javnost do sada nije znala.

Prema njegovim tvrdnjama u gostovanju na TV Hepiju, predsednik Makedonije u vreme raspada SFRJ Kiro Gligorov je sa Slobodanom Miloševićem dogovorio da se Makedonija nađe u sastavu nove Jugoslavije.„Kada je 1995. godine bio atentat na Kira Gligorova, on je pre toga bio na tajnom sastanku u Beogradu sa Slobodanom Miloševićem i dogovorili su se da Makedonija bude u sastavu nove Jugoslavije. Međutim, očeigledno da to nekome nije odgovaralo pa su brže bolje organizovali atentat na njega. O takvim stvarima se odlučuje sve u deliću sekunde“ ispričao je u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ sa Jovanom Jeremić, Pajić koji je 10 godina bio u sastavu Jedinice za obezbeđenje Slobodana Miloševića.

Podsetimo, na Kira Gligorova je 3. oktobra 1995. godine izvšen neuspeli atentat ispred hotela Bristol u Skoplju, u kojem je bio teško povređen i izgubio je oko. Okolnosti atentata kao i njegovi počinioci su do danas ostali nepoznati.

Gligorov je bio prvi predsednik Makedonije. Funkciju je obavljao u dva mandata u periodu od 1991 do 1999, godine.

Više o tome pogledajte u videu na 19:07.

(Alo)

KOMENTARI4 komentara

 1. rvacki ban K'rac says:

  Pa znamo to.

  • Rajko says:

   Pa da. Rekao si da znaš odmah posle atentata.

  • jovan says:

   O tome ne znaju samo oni kojima su izvori znanja cnn, "tajmsovi", "postovi"i razni "cajtubzi". Pa zbog toga je stradao i predsednik Makedonije, koji je bio Zapadni igrac, ali kada su ga sutnuli, hteo je to da otkrije javno. Zapad je rusio sve dogovore koje su sprecavale rat protiv Srbije, kao sto je Lisabonski sa Izetbegovicem da ne bude rata. Plan Zapada je bio cepanje Srba u 8 drzava, pretvaranju u africku koloniju, i RAT po svaku cenu radi tog cilja! Mi znamo da su sva ubistva 90-ih, a posle 2000. u Srbiji i SFRJ vrsii mija, cija, shvabe! Satanizacija Milosevica je bila samo nacin da postignu taj cilj, iako je Milosevic bio JEDINI politicar SFRJ za MIR.

 2. 1389 says:

  Juga je bila prepreka za šiftare, sada jim je jedinap prepreka Rusija...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *