ОТКРИВЕНО ШТА ЧЕКА РУСИЈУ НАКОН УСПЕХА У НОВОМ СВЕТСКОМ РАТУ

ОТКРИВЕНО ШТА ЧЕКА РУСИЈУ НАКОН УСПЕХА У НОВОМ СВЕТСКОМ РАТУ

5 октобра 2022

Следећи ешалон великог рата Запада против Русије биће Пољска. То ће се догодити најкасније за три године, сигуран је политиколог Јевгениј Сатановски.

Стручњак је приметио да су Руси у протеклих осам година били много пута преварени. Међутим, то не разумеју они представници политичке елите Руске Федерације, који упркос свему, и даље позивају на мировне преговоре са кијевским режимом. Сатановски сматра да су управо они ти, који спречавају Русију да обнови економију, како би победила у предстојећем „великом рату“.„Чак знамо и када ће то бити. Отворено ћемо то саопштити. Па, за највише три године Пољска ће бити следећа, ако Украјина не преживи. Пољска је пренаоружана јужнокорејским тенковима, и засићена америчком опремом и авионима, и ремонтним погонима. Украјина је само извиђање руске снаге, то је све“, открио је политиколог.

Сатановски је напоменуо, да је не разумевање тренутног стања, и надање другачијем развоју догађаја, и још једној рунди „мира и пријатељства“ опасно, неодговорно и глупо.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

  1. milos says:

    nece, napasce ih nemci prvo. poljaci im zatrazili 1300 mlrd. evra odstetu za WWII. Nemci su racundzije uci ce u Gdanjsk. a onda ce tek rusi..

    • persida says:

      Bice opet konanje na amerikansko radovanje. Cionisti igraju sah sa svima kao sa volovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u