ОТКРИВЕНО ШТА ЧЕКА РУСИЈУ НАКОН УСПЕХА У НОВОМ СВЕТСКОМ РАТУ

OTKRIVENO ŠTA ČEKA RUSIJU NAKON USPEHA U NOVOM SVETSKOM RATU

5 oktobra 2022

Sledeći ešalon velikog rata Zapada protiv Rusije biće Poljska. To će se dogoditi najkasnije za tri godine, siguran je politikolog Jevgenij Satanovski.

Stručnjak je primetio da su Rusi u proteklih osam godina bili mnogo puta prevareni. Međutim, to ne razumeju oni predstavnici političke elite Ruske Federacije, koji uprkos svemu, i dalje pozivaju na mirovne pregovore sa kijevskim režimom. Satanovski smatra da su upravo oni ti, koji sprečavaju Rusiju da obnovi ekonomiju, kako bi pobedila u predstojećem „velikom ratu“.„Čak znamo i kada će to biti. Otvoreno ćemo to saopštiti. Pa, za najviše tri godine Poljska će biti sledeća, ako Ukrajina ne preživi. Poljska je prenaoružana južnokorejskim tenkovima, i zasićena američkom opremom i avionima, i remontnim pogonima. Ukrajina je samo izviđanje ruske snage, to je sve“, otkrio je politikolog.

Satanovski je napomenuo, da je ne razumevanje trenutnog stanja, i nadanje drugačijem razvoju događaja, i još jednoj rundi „mira i prijateljstva“ opasno, neodgovorno i glupo.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. milos says:

  nece, napasce ih nemci prvo. poljaci im zatrazili 1300 mlrd. evra odstetu za WWII. Nemci su racundzije uci ce u Gdanjsk. a onda ce tek rusi..

  • bilje says:

   Istorija se ponavlja*MATRIX

  • persida says:

   Bice opet konanje na amerikansko radovanje. Cionisti igraju sah sa svima kao sa volovima.

 2. Zoran says:

  Isto sto i SSSR. :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *