ОТКРИВЕНО ШТА ПИШЕ У ТАЧКИ 10! Ево шта се тражи од Србије! ОДМАХ СЕ ОГЛАСИО ГРЕНЕЛ

OTKRIVENO ŠTA PIŠE U TAČKI 10! Evo šta se traži od Srbije! ODMAH SE OGLASIO GRENEL

4 septembra 2020

Pred delegaciju Beograda na razgovorima sa Prištinom u Vašingtonu stavljen je papir na kome je 16 tačaka, a u tački 10 se traži od srpske delegacije da prizna Kosovo.

– Obe strane se obavezuju na međusobno priznavanje i zaštitu etničkih manjina, restituciju imovine, rešavanje statusa pojedinaca sa državnog nivoa i dogovaraju se da otvore kancelarije zadužene za zaštitu i izveštavanje o manjinskim pravima svake godine.

Specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel oglasio se na Tviteru povodom vesti da je srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću uručen papir na kom se traži priznanje Kosova.

Grenel je kratko prokomentarisao vest koju je objavio jedan medij na engleskom jeziku, rekavši „Nije istina!“.

KOMENTARI10 komentara

 1. Ivana says:

  IZDAJA jadničak pa "mora" predati srpsko Kosovo to se zove IZDAJA i KAPITULACIJA. Jedno malo kriminalno šiftarsko društvo se sve pita veliku pravoslavnu Srbiju ništa? Opet Vatikan i katolici na delu kao i u Ukrajini, Hrvatskoj, Belorusiji šiftari su samo pešadija. Gde su braća Rusi brane Siriju a bratsku pravoslavnu Srbiju?

 2. Kulak says:

  Volim Srbiju

 3. milorad3 says:

  pa mi zaista ne moramo da ih priznamo, amerikanci pokušavaju da legalizuju osvajački rat koji su vodili protiv nas. Okupirali su nam kosovo NA PREVARU i sada traže da to priznamo ILI...ili šta?oće opet da nas napadnu?..malo teže danas.Sankcije? JOŠ TEŽE.-- oni samo na silu mogu da dobiju priznanje okupacije a mi nismo palestinci.I to na silu opet ne važi, neće priznati drugi igrači a to je opet problem.Samo teba odbiti ove gluposti koje su ionako šiptari napisali kao spisak želja i sačekati još neko vreme, okupacija kosova od strane amerike, EU i ALBANIJE se bliži kraju oni će morati da kupe pinkle a albance će sami da šutnemo u dupe nazad u albaniju ako nastave da insistiraju na "nezavisnosti" ili "ujedinjenju".Mi smo SILA sada za njih SVE zajedno.Znate ako 3 sv.rat počinje od kosova onda je on već počeo bar prema proročanstvima i pošto su proročanstva očiglednoi tačna onda ni ova stoka iz albanije ne može da pobedi jer u drugom delu je jasno opisana njihova sudbina.Znači opušteno jer nama još jedan rat ne gine pa onda bar da bude to dostojanstbemo pre nego štoo im pocepamo bulju šiptarsku mislim da ne treba da se ponižavamo dalje.

  • šiško says:

   Nije valjda da si poverovao psihopatskom lažovu koji nas već godinama zasipa tonama svoje lažljive propagande!? Ja pre verujem Grenelu da SAD ne traže nikakvo priznanje, već samo uspostavljanje normalnih ekonomskih tokova, a da nezavisnost guraju šiptari i psihopata koji su to ugovorili još pre godinu-dve, a sad samo pokušavaju da proguraju na medjunarodnom planu. Ameri znaju da bi se insistiranjem na nezavisnosti, tj. na kršenju rezolucije 1244 jako zamerili Rusima i izazvali njihov veto u UN, pa se sa zadovoljstvom odriču i šiptara i njihove nezavisnosti. Psihopata ovakvim izjavama namiče sebi lovorov venac sa kojim će se vratiti sa pregovora kao veliki pobednik, a ako slučajno SAD popuste i dozvole mu da sprovede svoj djavolski naum, da pokloni deo srpske teritorije bašibozlucima koji su na Balkan odnekud dotumarali "sve idući za ovcama i kozama", kako reče jedna satiričarka, on će namestiti pokunjenu facu i reći u kamere: "MorAli smo, pritisli nas ameri. Ipak smo i mi mnogo dobili." (3 opštine na severu KiM). Pametan si momak, Milorade, ne smeš verovati patološkim lažovima.

 4. Beli Orao says:

  Kada krene Srbska garda , ništa to neće više vrijediti!!!

 5. Ivan Grozni says:

  Obe strane se obavezuju na medjusobno priznavanje i zastitu ETNICKIH MANJINA RESTUTICIJU IMOVINE... Gde je tu priznanje drzavnosti?

 6. Ivan Grozni says:

  Kako ga nije sramota da laze i kad ima pisani dokument kojim se pobija NJIHOVA LAZ?. Dokle smo stigli?

 7. Zaliv says:

  Sta se primate kao mladi majmuni. Vucic nece priznati Kosovo a ovaj Grenel naravno da nece priznati da su pokusali nekoga nesto da nateraju jer im to ne treba on ce reci da je istina samo ono sto potpisu obe strane....Trampovi ljudi nisu mutavi, nisu ni nasi....siptarija ne moze ocekivati neku posebnu naklonjenost Trampovog tima jer nzaju da siptari nece glasati za Trampa a Srbi ili bar vecina njih hoce a to je izmedju 700hilj i 1mil glasova u SAD

 8. VRSK says:

  Ući vojno na Kosovo i objasniti svetu da nas zabole za EU i Meriku!

  • Za Srbiju says:

   Potpisujem!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *