ОТКРИВЕНО – СВЕ ЈЕ ЈАСНО: Ево шта ће Немачка тражити од Србије!

OTKRIVENO – SVE JE JASNO: Evo šta će Nemačka tražiti od Srbije!

22 marta 2018

Poslanik SRS u Narodnoj Skupštini Miljan Damjanović je rekao šta će Nemačka tražiti od Srbije u vezi sa Kosmetom.

Poslanik Srpske radikalne stranke Miljan Damjanović izjavio je danas da će Nemačka tražiti od Srbije da prihvati da Kosovo dobije stolicu u Ujedinjenim nacijama i da se međusobno ne ometaju u pristupanju Evropskoj uniji, što je prema njegovim rečima zahtev za priznavanjem nezavisnosti Kosova.

„U EU ne ulaze ni naselja, ni opštine, ni pokrajine, već isključivo države. Sada je jasno stavljeno do znanja da će se kroz pakete i sporazume, de fakto tražiti od nas da se prizna Kosovo“, rekao je Damjanović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Anu Brnabić da prekinu pristupne pregovore sa EU.

„Nije samo problem Kosova i Metohije. Sada smo pred izlaznim vratima otimanja Kosova i Metohije. A šta je sa Raškom, šta je sa Vojvodinom? Ovaj trenutak će biti krajem aprila. Sporazum je stigao, biće samo kako da se Vučić predstavi kao pobednik. On će de jure prihvatiti sve elemente nezavisnosti, ali neće de fakto priznati nezavisnost“, rekao je Damjanović.

On je rekao da bi priznavanje Kosova bila izdaja nacionalnih interesa.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. zlatko says:

  Ma zabole me šta će Nemačka tražiti. Važnije mi je šta ćemo mi od Nemačke tražiti, a toga je jako mnogo!!!

 2. Trifun says:

  Problem KiM-a ne moze da rijesava samo jedan covjek ili Vlada. To je pitanje od nacionalnog znacaja i SVI SRBI, u Srbiji i van nje imaju pravo da odlucuju o tome. Mislim da je to jasno svakome. Srpski narod sasvim sigurno nije spreman da trguje dijelom svoje teritorije za ulazak u EU Rajh koji forsiraju oni koji ce prvi napustiti Srbiju i tako ubrzati nasu propast i zagarantovati biolosku smrt srpskog naroda i drzave. Nema nazad.

 3. MikiM says:

  Biće jedna stolica u UN sa zvezdicom *(zvezdica znači da Vučić ne prizna duboko u srcu tzv. Kosovo) i eto Vučićevog kompromisa i Đurićevih 6:0 u zamenu za ZSO. Nadam se da grešim i da ovo niko ne sme i neće prihvatiti.

 4. Strateg says:

  Evropa se raspada i nikad veća kriza a nas još ucenjuju sa našom teritorijom.

 5. Milutin says:

  Pa nacisti iz nemačke su još 2000 godine posle sastanka u Bratislavi koga je organizovala cia, nato fašističko udruženje, američko ministarstvo pravde, pentagon i još neke špijunske službe iz amerike i cela EU. Tada je odlučeno da se pojača propaganda protiv onih država koje nisu članice EU i da se pojača pritisak na RUSIJU kako bi se isti scenario iz SRBIJE primenio i na RUSIJU. Pored te činjenice nato je tražio da se sve državice evrope uključe u nato fašističku organizaciju a nemci su tražili da se SRBIJI onemogući uključivanje u EU jer se zna da je SRBIJA protiv nato fašističkog udruženja što su fašističke ubice iz trule amerike i prihvatili. O samom sastanku nemački predstavnim Vimer je pismeno obavestio svog tadašnjeg šefa šredera. To pismo NIN je objavio još 2007 godine negde u aprilu mesecu. U tom pismu je i potvrđeno da se nemci neće složiti sa ulaskom SRBIJE U TU NJIHOVU EU. SVE OVO ZNA I OVA POLITIČKA VLAST U SRBIJI A I DALJE ZAGOVARA ULAZAK U TU NJIHOVU EU LAŽUĆI SAMI SEBE JER MENE NEMOGU DA LAŽU ZNAM ŠTA SAM PROČITAO I VIDIM DA SE PO TOM PISANJU I DEŠAVAJU DOGAĐAJI NA SPOLJNO POLITIČKOM ALI I NA UNUTRAŠNJEM PITANJU SRBIJE. Ova vlast ćuti o svemu što "RADI" A JAVNOST U RADU SVAKE VLADE JE OSNOV DEMOKRATIJE. NIŠTA ŠTO JE BITNO ZA SRBIJU I SRBE DOSAD OVA VLAST NIJE JAVNO SAOPŠTILA. ZBOG ČEGA. ŠTA TO KRIJU OD NAS. PRIMER VELEIZDAJE I POTPISA U BRISELU. ĆUTE I DAN DANAS NE PRIZNAJUĆI SOPSTVENU VELEIZDAJU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *