ОТКРИВЕНО – ЕВО ЗАШТО СУ НАЈВЕЋИ СРПСКИ НЕПРИЈАТЕЉИ: Велика Британија је током хапшења Ђурића, СРБИЈИ ИСПОРУЧИЛА УЛТИМАТУМ! ЕВО О ЧЕМУ СЕ РАДИ

OTKRIVENO – EVO ZAŠTO SU NAJVEĆI SRPSKI NEPRIJATELJI: Velika Britanija je tokom hapšenja Đurića, SRBIJI ISPORUČILA ULTIMATUM! EVO O ČEMU SE RADI

2 aprila 2018

„Srbija neće proterivati ruske diplomate, mi želimo dobre odnose sa Rusijom“, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

On je rekao da je tačno da je Velika Britanija, u vreme prošlonedeljnih događaja na KiM, tražila od nas da se odredimo prema Rusiji i da proteramo ruskog diplomatu, što, kaže, pokazuje da su sve interesi.

– Njih je samo to zanimalo, druge stvari ih ne zanimaju. Isto tako, mi treba da vodimo računa o svojim interesima, da dobro izmerimo i izvagamo i sigurno je da Srbija neće proterivati ruske diplomate – rekao je Dačić.

Prema njegovim rečima, „neki pametni ljudi“ i ranije su rekli da „međunarodna zajednica treba da nam kaže koliko Srbija treba da bude mala da ne bi bila velika“.

I sam je, kaže, kad je primio ruski orden istakao da voli Rusiju, zato što voli Srbiju.

KOMENTARI6 komentara

 1. Danilo says:

  "On je rekao da je tačno da je Velika Britanija, u vreme prošlonedeljnih događaja na KiM, tražila od nas da se odredimo prema Rusiji i da proteramo ruskog diplomatu"...SRPSKI NAROD ZAHTEVA da se proteraju sve americke-engleske diplomate,spijune,CAK i one koji se predstavljaju predstavnicima SRBA,a koji su usko povezani sa pomenutima.

 2. goran says:

  Tako je Pavaroti, skreši im u brk undinistički!!!

 3. vuk says:

  jel neko tim smrdljivim britancima objasnio da su oni jedno malo ostrvo

 4. Miraš says:

  Velika Britanija je tražila od nas da se odredimo prema Rusiji i da proteramo ruskog diplomatu, ali u slučaju Srbije ovo je puno značajnije i ima veću težini nego kad to isto traže od bilo koje druge evropske zemlje. Eventualnim pogoršavanjem srpsko ruskih odnosa talasokrate i atlantisti dobili bi još ogoljeniju i još lakšu metu Srbiju. Ovo ne iznenadjuje jer posle prošlogodišnjeg ulaska CrnGore u NATO i stalnog kuvanja Makedonije sa istim ciljem znali smo da smo mi na redu. Preostali ciljevi su delovi bivše Jugoslavije: samoproglašeno Kosovo, krnja Srbija i BIH. Nije slučajno što su sem na Kosovu najavljivali nemire i u BIH tj. u Srpskoj. Ipak ove dve republike gledano zajedno čine veći deo bivše SFRJ. Biće u pravu oni autori koji kažu da to nije bio raspada nego najveća gladio operacija ikad napravljena u Evropi. A ime Jugoslavija više ni ne pominju kao ubice koje kriju svoj prljavi zločin, nego govore samo o tamo nekoj livadi Zapadni Balkan.

  • Velika Metla says:

   Miraš,pa taj egzotični naziv,ddebilizam,zapadni Balkan koriste da bi s njime svojatali Balkan,i pokazivali kako je Balkan zapadnjačka prćija! Neka mi samo kažu gde je južni Balkan,kad već postoji zapadni!

   • Miraš says:

    Bizmark je bio taj koji je u svoje vreme video Balkan skoro kao prazan prostor u oslabljenom osmanskom carstvu i smatrao je da je podesan za osvajanje od strane Austrougarske. Da, jedino tako kao prisvojni pridev se može protumačiti ta reč "Zapadni".... Velika Britanija je još 1833 godine poslala svog prvog predstavnika pukovnika Hodžisa sa ciljem da kneževinu Srbiju odvrati od ruskog uticaja i da Britanija kao imperijalna sila prvog reda ima vodeći uticaj od Balkana do Avganistana. Veoma su slične njihove namere i danas i kao da se taj deo naše istorije ponavlja. Sa ovim EU unijaćenjem vode nas u istu klopku slično kao za vreme vladavine Milana Obrenovića i njegovog preteranog povezivanja sa Austrougarskom... A kad se danas pogleda od Balkana do Avganistana vidi se samo zlo i naopako - samo ratovi koji su podmuklo uvedeni od strane današnjeg integralnog Zapada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *