ОТКРИВЕНО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ХОЈТ ЈИ дошао у Србију!

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE HOJT JI došao u Srbiju!

30 maja 2017

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta (NSP) Miroslav Parović osudio je najavu protestnih skupova na dan polaganja zakletve novoizabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ocenivši da je u civilizovanom svetu običaj da se pobednicima izbora dozvoli da na normalan način započnu svoj mandat.

On kaže da je njegov utisak da je sastanak koji su Janković, Radulović i drugi imali sa Brajanom Hojtom Jiem, zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD „poslužio da dobiju instrukcije da krenu sa onim što je tom prilikom definisano kao demokratizacija, a što je prevedeno na dosadašnje iskustvo zapravo destabilizacija i uvod u građanske sukobe.

Parović poseća da je on „prvi i jedini“ iskreno čestitao novoizabranom predsedniku pobedu smatrajući to pristojnošću i dobrim manirom za funkcionisanje političke scene Srbije, a sada, kako kaže, apeluje na zdrav razum.

– Manir u čitavom civilizovanom svetu kojem mi kao narod težimo jeste da se pobednicima izbora dozvoli da na normalan način započnu svoj mandat, a da svi mi drugi učesnici u političkom procesu u kasnijem periodu izražavamo svoj kritički stav i organizujemo svoje opoziciono delovanje. Čin polaganja zakletve nije svakako ni mesto, ni pogodno vreme da se ta i takva vrsta kritičkog stava izražava- naveo je Parović.

(Tanjug)

 

KOMENTARI5 komentara

 1. kuka says:

  Mi nismo civilizovan narod. Nama je sam AV milion puta sasuo u lice da smo neuki, primitivni ološ, tako da nas ništa ne obavezuje ni da budemo civilizovani. On nas laže u lice, vredja, pljačka, hapsi, nanosi nam nenadoknadivu štetu, a da mi njemu ukazujemo poštovanje? Pa to nikad nije bilo moguće niti će biti. Nama ništa ne fali, a njemu?

  • Moma says:

   Vučić ne zaslužuje nikakvo poštovanje. Fantom, lopovluk Beograd na vodi, lopovluk na izborima, prevare i obmane, vređanje političkih neistomišljenika u skupštini, primitivizam i mržnja koju širi moraju dovesti do sve širih protesta protiv Vučićevog carovanja. Malograđansko zakljinjanje nad Miroslavljevim Jevanđeljem je prisvajanje Srpstva samo Vučiću i nejegovoj fašističkoj SNS.Iidemo svi zdušno na protest i to bez autobusa i sendviča.

 2. RaDuKa says:

  Parović naučio da se hrani žuti...

 3. Kosovac says:

  Sve je to normalno, kuče i treba da maše repom kada vidi gazdu.

 4. Ostoja says:

  Kosovac svaka ti je na mestu. Parovicu vredjas nam inteligenciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *