ОТКРИВЕНО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ХОЈТ ЈИ дошао у Србију!

ОТКРИВЕНО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ХОЈТ ЈИ дошао у Србију!

30 маја 2017

Председник Народног слободарског покрета (НСП) Мирослав Паровић осудио је најаву протестних скупова на дан полагања заклетве новоизабраног председника Србије Александра Вучића, оценивши да је у цивилизованом свету обичај да се победницима избора дозволи да на нормалан начин започну свој мандат.

Он каже да је његов утисак да је састанак који су Јанковић, Радуловић и други имали са Брајаном Хојтом Јием, замеником помоћника државног секретара САД „послужио да добију инструкције да крену са оним што је том приликом дефинисано као демократизација, а што је преведено на досадашње искуство заправо дестабилизација и увод у грађанске сукобе.

Паровић посећа да је он „први и једини“ искрено честитао новоизабраном председнику победу сматрајући то пристојношћу и добрим маниром за функционисање политичке сцене Србије, а сада, како каже, апелује на здрав разум.

– Манир у читавом цивилизованом свету којем ми као народ тежимо јесте да се победницима избора дозволи да на нормалан начин започну свој мандат, а да сви ми други учесници у политичком процесу у каснијем периоду изражавамо свој критички став и организујемо своје опозиционо деловање. Чин полагања заклетве није свакако ни место, ни погодно време да се та и таква врста критичког става изражава- навео је Паровић.

(Тањуг)

 

KOMENTARI5 коментара

 1. kuka says:

  Mi nismo civilizovan narod. Nama je sam AV milion puta sasuo u lice da smo neuki, primitivni ološ, tako da nas ništa ne obavezuje ni da budemo civilizovani. On nas laže u lice, vredja, pljačka, hapsi, nanosi nam nenadoknadivu štetu, a da mi njemu ukazujemo poštovanje? Pa to nikad nije bilo moguće niti će biti. Nama ništa ne fali, a njemu?

  • Moma says:

   Vučić ne zaslužuje nikakvo poštovanje. Fantom, lopovluk Beograd na vodi, lopovluk na izborima, prevare i obmane, vređanje političkih neistomišljenika u skupštini, primitivizam i mržnja koju širi moraju dovesti do sve širih protesta protiv Vučićevog carovanja. Malograđansko zakljinjanje nad Miroslavljevim Jevanđeljem je prisvajanje Srpstva samo Vučiću i nejegovoj fašističkoj SNS.Iidemo svi zdušno na protest i to bez autobusa i sendviča.

 2. RaDuKa says:

  Паровић научио да се храни жути...

 3. Kosovac says:

  Све је то нормално, куче и треба да маше репом када види газду.

 4. Ostoja says:

  Kosovac svaka ti je na mestu. Parovicu vredjas nam inteligenciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u