Отпуштена због политичке припадности првог дана после породиљског одсуства

Otpuštena zbog političke pripadnosti prvog dana posle porodiljskog odsustva

21 septembra 2015

srpska ligaNOVI SAD – Nakon otkaza Aleksandru Đurđevu u JKP „Informatika“ danas je, prvog dana po po povratku sa porodiljskog odsustva, u JKP „Lisje“ uručen otkaz još jednom od osnivača Srpske lige, saopštio je ovaj Pokret.

Taj Pokret je još 1. septembra upozorio da se sprema progon članova Srpske lige ali kažu da je „mržnja koju naši politički protivnici ispoljavaju pravazišla granice zdravog razuma“.

– Otkaz Đurđevu, niz medijskih kleveta plasiranih putem anonimnih saopštenja, pucanje u bilborde sa njegovim likom na autoputu Beograd-Novi Sad i otpuštanje majke dvoje dece prvog dana po povratku na posao sa poridiljskog odsustva, samo zato što je član Srpske lige, pokazuje da politika našeg Pokreta preplašila mnoge koji ne žele dobro Srbiji – saopštila je danas Srpska liga.

Srpska liga je saopštila da neće odstupiti od politike koju zastupaje uprkos progonu kojim su njeni članovi izloženi.

– Srpska liga smatra da za sve one koji su spremni zarad politike da progone porodilje ne sme biti mesta u javnom i političkom životu – kažu u ovom Pokretu.

(Pravda, Srbin.info)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kolega says:

    Nije ona otpuštena zbog političke pripadnosti, već zbog fingiranja datuma na ugovorima o radu nakon zabrane zapošljavanja, a sve nakon zabrane zapošljavanja. Njeno radno vreme nije postojalo, već je dolazila kako joj se ćefne ili uopšte nije. U radno vreme šetala po Beogradu i obilazila prestonicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *