ОВА АНКЕТА ГОВОРИ СВЕ: Американци су за нуклеарни удар на Русију, а Руси не желе рат уопште (ВИДЕО)

OVA ANKETA GOVORI SVE: Amerikanci su za nuklearni udar na Rusiju, a Rusi ne žele rat uopšte (VIDEO)

12 juna 2015

Capture 4356557867Dok je većina Amerikanaca na lažnoj peticiji glasalo za navodni plan Baraka Obame da se izvrši nuklearni napad na Rusiju, Rusi ne žele rat.

Kako prenosi “Raša tudej”, novinar je predstavio ljudima u Rusiji lažnu peticiju u kojoj se predlaže da ta zemlja izvrši nuklearni napad na SAD. Ispitanici su bili protiv tog predloga.

Anketirani su bili šokirani pitanjem.

“Oh Bože! Da li se šalite? To ne bi rešilo problem”, samo su neki odgovara ispitanika.

“Mogu da urade mnogo stvari, ali to ne znači da bi trebalo da ih gađamo raketama i ubijemo nevin narod”, rekla je jedna žena za “Raša tudej”.

KOMENTARI4 komentara

 1. zli doberman says:

  Ako su ove ankete istina, onda konacno mozemo da vidimo kojim putem da krenemo...sukob kao i ovog puta ne zelimo, ali nam se polako namece...bice ovo neko tesko vreme...svi vi sto krivite vucica niste ni svesni sta se sve kuva u svetskim strateskim mracnim sobama...kumanovo je pocetak...

 2. Mali says:

  Ovaj test naroda istoka i zapada,nam u stvari govori o funkcionisanju mozga i logike razmisljanja (tipskog).Mislim da je vise nego ocigledan uticaj GMO hrane,Koka-Kole i Hot-Dogs...Isprani mozgovi,sa lutajucim pogledom u daljinu i obaveznim vestackim osmehom..Tela su im ziva- duhovnost polumrtva.

 3. marko says:

  Ameri su samouvereni a Rusi realni,jedni misle da će prvi zadati fatalni udarac protivniku i poraziti za sva vremena a drugi su svesni da pobednika neće biti jer kako Rusi imaju Perimetar tako Ameri imaju Dead Hand sisteme za garantovanu odmazdu,,,pobednici će boti samo dobar deo insekata

 4. deda mraz says:

  Ovo su budaletine koje stvarno veruju da deda mraz postoji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *