Ова два човека спремају РЕВОЛУЦИЈУ у РУСИЈИ и свргавање ПУТИНА!

Ova dva čoveka spremaju REVOLUCIJU u RUSIJI i svrgavanje PUTINA!

22 juna 2016

Hodorkovsky Putin Soros 6534Džordž Soroš je priznao da Rusija postaje svetska sila. U isto vreme, prema rečima globalista i plutokrata, Evropska unija je na ivici raspada.

Finansijski špekulant i sponzor obojenih revolucija, ovo je izjavio je na forumu u Londonu, u organizaciji odbeglog ruskog oligarha Mihaila Hodorkovskog.

Prema Soroševim rečina, budućnost Evrope zavisi od toga kako će se rešavati situacija u Ukrajini.

Ranije je Soroš u britanskoj štampi upozorio, da bi nakon izlaska iz EU funta mogla da doživi kolaps, čak i ozbiljniji nego 1992. godine, kada je, zbog Sorošove spekulacije pretrpela Banka Engleske.

Izjave Soroša pokazuju da globalistička elita neće prestati da koristiti EU mehanizme za suprotstavljanje Rusiji. Istovremeno, elita je svesna katastrofalne situacije u kojoj se nalazi Evropska unija.

Pojavljivanje Soroša na skupu u organizaciji Hodorkovskog govori o tome da je američki multi-milijarder odlučio da se otvoreno uključi u proces pripreme obojene revolucije u Rusiji i da će to učiniti u saradnji sa oligarhom.

Hodorkovskog i Soroša vezuju dugogodišnji odnosi još iz devedesetih godina. Hodorkovski, koji je svoju opozicionu strukturu nazvao “Otvorena Rusija” sledi ideologiju otvorenog društva, koje promoviše Soroš.

(Katehon)

KOMENTARI5 komentara

 1. spira says:

  super sada smo obavestili Putina

 2. Dule says:

  On neće da doživi ni 2017-tu a kamoli da obori Putina. Ljugava dva jevrejina rade o glavi pravoslavnom narodu odaaavnoooo. Mislim da im je ovo poslednji pokušaj.

 3. MK Ultra says:

  Hold the door .... Hodor ... Hodor-kovski (Serija Game of Thrones, serija 6, epizoda 5)

 4. Pavle says:

  KADA SHVATE DA JE TO ZADNJE U ZIVOTU STO CE POKUSATI , BICE DOCKAN , POSTO SU MRTVI A NIJE IM SE REKLO SAAMO ....

 5. Barakuda says:

  Ovaj Hodorkovski je u muriji bio miran ko bubica, nije mi jasno zašto su ga uopće i pustili da jede g..na ! Svi jevreji za vladavine Jelcina su postali preko noći miljarderi, kao i ovaj dotični, a još bi se bavio i politikom !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *