ОВА ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА ЈЕ БИВША ЖЕНА БЕЏЕТА ПАЦОЛИЈА: Има 57 година и изгледа савршено

OVA POZNATA PEVAČICA JE BIVŠA ŽENA BEDŽETA PACOLIJA: Ima 57 godina i izgleda savršeno

28 marta 2019

Šef diplomatije nepriznate kosovske države Bedžet Pacoli danas je multimilioner i jedan od najvećih deoničara Mabetex grupe iz Lugana u Švajcarskoj. Rođen je 1951. godine u selu Marevce kod Prištine, a u svet se otisnuo još kao mladić tražeći posao po Austriji i Nemačkoj.

Sa 17 godina je otišao u Hamburg kod ujaka, gde je jedno vreme živeo od pranja sudova. Sam se školovao i 1970. upisuje spoljnu trgovinu i po završetku studija vraća se da odsluži JNA kao uzoran Titov gardista. Pacoli je u vreme stasavanja OVK slovio za njenog najvećeg finansijera, a bije ga i glas da nije štedeo kada je pojedinim ostrvskim državicama trebalo dati finansijsko ohrabrenje da bi priznale kosovsku nezavisnost. Navodno, plaćao je u novcu, ali i kompjuterima, tehnici.Kao i svaki moćnik i bogataš nije imun na lepe žene. Mnogi ne znaju da je jedna od njih bila i Ana Odža odnosno Ana Oksa kako smo je mi ovde zvali. Reč je o italijanskoj pevačici specifičnog promuklog glasa koja i dan-danas važi za superzvezdu u Italiji, a bez koje nije mogao da prođe nijedan festival u San Remu. Pamtite je po čuvenom hitu „Donna con te…“

Ana Oksa je iz komunističke Albanije pod režimom Envera Hodže u Italiju pobegla tako što je, verovali ili ne, preplivala iz Albanije.

Njihovo venčanje 1997. godine, izveštavali su tada mediji, bilo je spektakularno, a tokom bombardovanja 1999. duplerice novina s njihovom zajedničkom fotografijom krasile su izloge skoro svake albanske radnje u Prištini. Međutim, brak nije dugo trajao – razveli su se posle 4-5 godina.

– Ja sam nastavio da živim i posle Ane Okse. Meni je napravljen taj imidž jer ljudi nisu mogli da shvate da jedan čovek iz sela sa Balkana može postići ovo što sam ja postigao, a to nije ništa nenormalno. Ali da je jedan od delova mog života bila i Ana Oksa – to je tačno. Ona je bila tu, u mom životu – rekao je Pacoli jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

Buon inizio settimana da Anna Oxa e Oxarte „…Ascoltate Musica per alimentare il cuore …“ Milly Milano #annaoxa #oxarte

A post shared by Anna Oxa ® Oxarte © (@annaoxa_oxarte) on

KOMENTARI6 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  izgleda savršeno kao i on :-)))

 2. Holandez says:

  Koga bre to interesuje ? šiptarsko djubre ? Na koje niske grane ste vi spali kao novinska kuća ? šiptarija .....pacovi neki ??

 3. Pastrovic says:

  Pazite samo da ne uvrijedite one skromne i postene siptarske snajke, koje su ispunile srecom mnoge srpske kuce po Pesteri.

 4. triglav says:

  lepo peva, kad je na heroinu

 5. Mi says:

  Preplivala je iz Albanije............... Pa gospođo Oksa svaka čast! Kapa dole!!!

 6. Budi Bog s nama says:

  Ma sve uredu, nego što mu Tači ne zategne to lice, liči na onog lovačkog psa njuškala sa opuštenom kožom. On je bio jedan stepenik i odskočna daska za albanku Oksu da li se i ona seća svojih ružnih snova?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *