ОВА ЖЕНА ЋЕ ИЗАЗВАТИ СВЕТСКИ РАТ: „Ако постанем председник САД, тражићу савезнике против Русије!“

OVA ŽENA ĆE IZAZVATI SVETSKI RAT: „Ako postanem predsednik SAD, tražiću saveznike protiv Rusije!“

21 jula 2016

HIllary Rodham ClintonVerovatni predsednički kandidat američke vladajuće stranke – Hilari Klinton – izjavila je da će, ako uđe u Belu kuću, „jačati saveze” SAD protiv Rusije.

U  intervjuu televiziji PBS – zamoljena da odgovori na pitanje „A šta treba da se radi sa Rusijom?” – ona je ocenila da je „čudna (Trampova) očaranost Putinom neverovatno opasna” i upozorila da se američki birači prema tome moraju „ozbiljno odnositi”.

U nastavku je rekla: „Koliko mogu da zaključim, Trampu se istinski sviđaju surovi diktatori, on se njima ushićuje. To je u potpunoj suprotnosti sa onim što smo mi (Amerikanci)”.

Na kraju je posebno naglasila: „A što se tiče Putina… potpuno sam spremna da vidim kako bi nam bilo najbolje da jačamo svoje saveze protiv njega”.

KOMENTARI5 komentara

 1. VUK says:

  baka je nacisto odlepila

 2. sony says:

  Pošto je Velja zakasnio kod Olbrajtove, mislim da je krajnje vreme da poseti Čemeriku i da se posveti nedojebanoj g-đi Hilari. Naravno, zbog njegovog osetljivog stomaka preporučujem da popije pola flaše domaće i pusti kolo Čačak i da je odradi kako bi se baba smirila i opustila....eto spasa za srpski narod i mir u svetu

 3. sinisa says:

  Nemoj, molim te. Dodji ti kod Sonje Liht, vas dve bi ste se bas lepo druzile.

 4. Gordan says:

  Nije jasno zašto njoj trebaju problemi? Zašto ne prepusti drugima da rešavaju te stvari, i fino ne ode na Havaje, obilazi svet, zeza se... ? Pa, ko bi se otimao danas, u uslovima u kojima se nalazi USA, da bude "The President of The USA" ? 20 triliona dolara($) dužnička kriza u USA!Pa,ne treba joj ni jedan drugi problem, a ona bi još i da ratuje...?!

  • zrle says:

   @Gordan zato što je glavni cilj vladara iz senke da rasture Rusiju i podele Sibir....oni ne pripadaju nikakvom nacionalnom korpusu....rat je jedini način na koji oni mogu funkcionisati....realno ti si u pravu,kome treba rat,ali kao što vidiš ne živimo baš u realnom svetu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *