ОВА ЖЕНА ЈЕ НАРЕДИЛА БОМБАРДОВАЊЕ РТС-а!

OVA ŽENA JE NAREDILA BOMBARDOVANJE RTS-a!

31 marta 2019

Novinar Džon Bosnić gostujući u emisiji na Jutjub kanalu „Srpska priča“ podsetio je na jedan od jezivih zločina OVK i NATO tokom agresije na SRJ 1999. godine. Bosnić je rekao da je to najmasovniji pojedinačni zločin tokom NATO agresije jer je u jednom napadu ubijeno 78 civila.

Bosnić je ispričao da je na početku agresije grupa albanskih civila iz Đakovice rešila da umesto u Makedoniji, spas od NATO udara potraže u centralnoj Srbiji. Ovo se nije dopalo lokalnim komandantima OVK koji su motorom pozvali NATO da bombarduje kolonu, tvrdi Bosnić.Poznati novinar kaže da je u napadu na kolonu traktora za jedan minut ubijeno 78 civila među kojima majke sa malom decom. Bosnić je ispričao da su oni izgoreli od NATO bombi i da su prizori bili jezivi.

Bosnić je rekao da dešavanja na Kosovu 1999. godine jedino mogu da se uporede sa Hitlerovim napadom na druge zemlje u Drugom svetskom ratu.

On je ispričao da je napad na RTS naredila direktno Hilari Klintion. Bosnić je tada bio dopisnik japanske televizije i u trenutku napada je trebao da šalje materijal iz zgrade RTS za matičnu kuću u Japanu. On je objasnio da je zakasnio 45 minuta i da mu je to spasilo život.

KOMENTARI7 komentara

 1. JOVANKA says:

  NIJE ONA ŽENA , ONA JE SVEŠTENICA KULTA SUNCA .

 2. Rafmanjinov says:

  Matora vesticara,bila i ostala,tad je bila ljuta na Bila zbog Monike Levinski,bolje da se prica o ratu nego o ljubavnom zivotu njenog muza i ljubavnice. Razumem Bil Klintona,pa ko moze da bude sa NILSKIM KONJEM-HILARI KLINTON,nju ni rodjena majka ne moze da voli,fizicka i moralna nakaza.

 3. Dragi says:

  A njoj je Vučić uplatio novac srpskih poreznih obveznika. Verovatno da joj se oduži za zločine protiv srpskih civila?!

  • Bole says:

   I još gore Blera doveo za savetnika.

 4. XXX says:

  Ta vestica nije mogla da to naredi, nije bila u lancu komande. Ono sto je moguce je da je upotrebila svoj uticaj da do toga dodje. Po nekim izvorima Clinton nije bio previse entuzijastican za bombardovanje, ali ga je ona ubedila. O tome ce se znati detalji kad se skine tajnost sa odgovarajucih dokumenata, sto ce reci za jedno 50 godina. Inace ona je tipican predstavnik liberalno-globalistickog kabala, nije sposobna za bilo koju vrstu empatije. Ovdje u USA je ponekad zovu nurse Rached po onoj glavnoj sestri iz filma Let iznad kukavicjeg gnezda.

 5. DonDon says:

  Nisi ti slucajno zakasnio. Dojavljeno ti je, ali te sramota da kazes jer si znao da ce ti kolege iz Srbije biti ubijene.

 6. uf says:

  Ona je kurva a ne zena!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *