ОВАЈ ЧОВЕК ће заменити ХИЛАРИ КЛИНТОН због болести!

ОВАЈ ЧОВЕК ће заменити ХИЛАРИ КЛИНТОН због болести!

14 септембра 2016

hillary-clinton-tim-kaine-534t

Бивши чешки ватрогасац Здењек Газда, који је сада амерички бизнисмен, испричао је – јер је био очевидац – шта се стварно догађало од тренутка када је Хилари Клинтон постало лоше за време одавања поште жртвама 11-ог септембра.

Видео-снимак који је обишао свет снимио је управо Газда, а он је – нагласивши да су га многи због тог видеа осудили – Чешком радију о свему испричао да је неко време стајао у непосредној близини места на којем су учесници церемоније држали говоре (међу њима су били и Клинтонова и њен супарник Доналд Трамп).

Потом је одлучио да се мало удаљи, са намером да види аутомобиле којима су њих двоје дошли на церемонију. Као и увек, са собом је носио видео-камеру.

Здењек Газда

Државном радију земље у којој се родио и одрастао признао је исправа није приметио ништа посебно. Односно: да му је било потребно неколико секунди да уочи да Клинтонова није у стању да самостално стоји на ногама и да је придржавају. Тада је укључио камеру, а о свему сада каже:

„Разни људи ми пишу и указују да 20 секунди мог снимка могу изменити историју Америке. Други ме оптужују да сам лоше поступио што сам снимак поставио на Твитер. Међутим, ја нисам имао намеру да било коме нанесем штету и надам се да ће Хилари оздравити. Многи ме за тај снимак, наравно, хвале. Ја сам то снимио и поставио на интернет зашто је на снимку Хилари Клинтон“.

Пошто несумњиви доказ болести кандидаткиње Демократске партије за председника САД смањује шансе његове супруге да се домогне Беле куће – у све се умешао и Бил Клинтон.

Изјавио је да је Хилари и раније имала здравствених проблема сличних садашњим

У интервјуу телекомпанији PBS, прецизирао је: „Ретко, али више од једном, њој се догађало да има проблема са дехидратацијом организма. Она је, знате, ђаволски много радила док је била државни секретар, а пре тога и сенатор.“

Бил је посебно нагласио да се његова супруга сада „осећа одлично“ и да нема никаквих здравствених проблема које крије од јавности. Притом је подвукао:

„Ако Хилари има какве проблеме са здрављем – онда је то тајна и за мене и за лекаре“.

Огласио се и Тимоти Кејн, који ће постати потпредседник САД ако Клинтонова на новембарским изборима победи Трампа.

Обећао је да се Клинтонова обавезује да убрзо обелодани „додатне информације о стању свог здравља“.

Међутим, много већу пажњу су привукле речи бившег гувернера државе Охајо – Теда Стрикленда, који се сада кандидује за сенатора. Он је – представљајући Кејна присталицама Демократске партије – предочио: да је он, буде ли неопходно, „спреман да постане председник САД“.

KOMENTARI2 коментара

  1. Boban036 says:

    Ma onaj njen joj je preneo neku polnu bolest pa sada malo kašljuca,,,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u