ОВАЈ ЧОВЕК ће заменити ХИЛАРИ КЛИНТОН због болести!

OVAJ ČOVEK će zameniti HILARI KLINTON zbog bolesti!

14 septembra 2016

hillary-clinton-tim-kaine-534t

Bivši češki vatrogasac Zdenjek Gazda, koji je sada američki biznismen, ispričao je – jer je bio očevidac – šta se stvarno događalo od trenutka kada je Hilari Klinton postalo loše za vreme odavanja pošte žrtvama 11-og septembra.

Video-snimak koji je obišao svet snimio je upravo Gazda, a on je – naglasivši da su ga mnogi zbog tog videa osudili – Češkom radiju o svemu ispričao da je neko vreme stajao u neposrednoj blizini mesta na kojem su učesnici ceremonije držali govore (među njima su bili i Klintonova i njen suparnik Donald Tramp).

Potom je odlučio da se malo udalji, sa namerom da vidi automobile kojima su njih dvoje došli na ceremoniju. Kao i uvek, sa sobom je nosio video-kameru.

Zdenjek Gazda

Državnom radiju zemlje u kojoj se rodio i odrastao priznao je isprava nije primetio ništa posebno. Odnosno: da mu je bilo potrebno nekoliko sekundi da uoči da Klintonova nije u stanju da samostalno stoji na nogama i da je pridržavaju. Tada je uključio kameru, a o svemu sada kaže:

„Razni ljudi mi pišu i ukazuju da 20 sekundi mog snimka mogu izmeniti istoriju Amerike. Drugi me optužuju da sam loše postupio što sam snimak postavio na Tviter. Međutim, ja nisam imao nameru da bilo kome nanesem štetu i nadam se da će Hilari ozdraviti. Mnogi me za taj snimak, naravno, hvale. Ja sam to snimio i postavio na internet zašto je na snimku Hilari Klinton“.

Pošto nesumnjivi dokaz bolesti kandidatkinje Demokratske partije za predsednika SAD smanjuje šanse njegove supruge da se domogne Bele kuće – u sve se umešao i Bil Klinton.

Izjavio je da je Hilari i ranije imala zdravstvenih problema sličnih sadašnjim

U intervjuu telekompaniji PBS, precizirao je: „Retko, ali više od jednom, njoj se događalo da ima problema sa dehidratacijom organizma. Ona je, znate, đavolski mnogo radila dok je bila državni sekretar, a pre toga i senator.“

Bil je posebno naglasio da se njegova supruga sada „oseća odlično“ i da nema nikakvih zdravstvenih problema koje krije od javnosti. Pritom je podvukao:

„Ako Hilari ima kakve probleme sa zdravljem – onda je to tajna i za mene i za lekare“.

Oglasio se i Timoti Kejn, koji će postati potpredsednik SAD ako Klintonova na novembarskim izborima pobedi Trampa.

Obećao je da se Klintonova obavezuje da ubrzo obelodani „dodatne informacije o stanju svog zdravlja“.

Međutim, mnogo veću pažnju su privukle reči bivšeg guvernera države Ohajo – Teda Striklenda, koji se sada kandiduje za senatora. On je – predstavljajući Kejna pristalicama Demokratske partije – predočio: da je on, bude li neophodno, „spreman da postane predsednik SAD“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Gordan says:

    "Gazda bio, gazda ost'o, lud sto posto!"

  2. Boban036 says:

    Ma onaj njen joj je preneo neku polnu bolest pa sada malo kašljuca,,,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *