ОВАЈ ЧОВЕК ИЗ НЕДЕЉЕ У НЕДЕЉУ ВРЕЂА СРБЕ И СРБИЈУ: Данас је поново најстрашније извређао!

OVAJ ČOVEK IZ NEDELJE U NEDELJU VREĐA SRBE I SRBIJU: Danas je ponovo najstrašnije izvređao!

11 decembra 2020

Šef poslaničke grupe Ujedinjena dolina-SDA Sanžaka Šaip Kamberi izjavio je danas u Narodnoj skupštini da je Srbija „nedovršena“ država.

Još uvek, kako kaže, nije razrešeno pitanje njene budućnosti i da zbog „teritorijalnih aspiracija koje su još uvek jake“ Srbija nije u stanju da izvrši unutrašnju integraciju.Kamberi je iskoristio dan za postavljanje poslaničkih pitanja i Međunarodni dan ljudskih prava da kaže i da je “ekstremni nacionalizam” koji je dominirao tokom 90tih godina u suštini promenio samo formu.

Reagovao je šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević koji je upitao da li bi neki Srbin mogao da na bilo kojoj teritoriji ili u bilo kojem parlamentu tako kako govori Šaip Kamberi u Skupštini Srbije.

“Naravno da ne bi. I to je poštovanje nacionalnih manjina”, rekao je Milićević.

Kamberi je takođe rekao i da se poštovanje ljudskih prava nikada nije nalazilo visoko na lestvici prioriteta države i da je nakon raspada Jugoslavije Srbija stvorila jednu nacionalnu homogenu državu što “isključuje kompromis sa manjinama”.

Dodao je da vlast stvara “paralelnu stvarnost”, da vređa protivnike “staljinističkim metodama” i da je diskriminacija svakodnevna u Srbiji.

Kaže i da su državne institucije pretvorene u “bastion naprednjaka” i da vlada ove godine nije uradila ništa da poboljša ljduska i manjinska prava.

“Trideset godina od pada jednopartijskog sistema Srbija je daleko od izgradnje modern, građanske i demokratske republike”, rekao je Kamberi i pitao vladu koje će mere preduzeti da se otklone prepreke koje sprečavaju Srbiju da postane član EU.

Milićević koji je odgovorio Kamberiju je takođe postavio pitanje i u vezi sa novim izjavama albanskim lobista i nove američke administracije koja promoviše nezavisnost takozvanog Kosova.

Milićević primećuje da je to ista retorika istih lobista koji imaju predrasude i mržnju.

“Tzv. Kosovo i ojačana Srbija nikako nisu jednaki. Srbija je geopolitički mnogo značajnija za SAD i to je ono što brine protagoniste kosovske nezvaisnosti”, rekaoje Milićević.

KOMENTARI17 komentara

 1. rade n says:

  Ovog coveka nikad ne mogu da mrzim jer on promovise interes svoga naroda,svoje vere I kulture.Na tom putu mu je smetnja srpska drzava koja brani teritorijalni integritet I suverenost na celoj svojoj teritoriji.A pitam se kako se odnose prema svome rodu I srrpskoj drzavi "srbi"poput Canka,Cede I ostalih I kako mi to stitimo interese nase drzave kad takvim ljudima dajemo prostor na srpskim televizijama sa drzavnom frekfencijom svaki dan.I da apsurd bude veci oni ne prestavljaju nikakav politicki faktor jer su im stranke propale na izborima.Po kom su to osnovu relevantni da nam svaki dan sole pamet o laznoj demokratiji I blate srpski narod I Srbiju.Da li je pitanju promocija autosofinizma za koje urednici poput Marica I drugih primaju debele donacije.A iz kojih izvora zna se!

 2. Kosovac says:

  Čestitam Intermagazin, na kritici koju Vam je dao Evropski Parlament. Eno u Politici piše da Vas kritikuju kao jedan od nacionalističkih portala. Kada vas neprijatelj ovako kritikuje, to je siguran znak da vredite. ……………Doduše, novinar Politike piše sa malo omalovažavanja, ali to ne može nikako da umanji kompliment koji ste dobili od Evropskog parlamenta.

  • test01 says:

   PODRZAVAM !!! Ovo je kao i u svakoj okupaciji, ako vas neprijatelj i okupator kritikuje to je zato sto ne mogu da vas kontrolisu i znaci da radite nesto sto ne odgovara njihovim interesima. Ali Redakcijo, molim vas da ne brisete komentare ako ne vredjaju nikoga a zasluzena kritika je uvek konstruktivna.

 3. I Love persida says:

  Ma to nema nikakve veze za SDA mi smo nedovršeni jer nismo svi posunećeni, kada nas sve posunete i obrežu možda ćemo ličiti na dovršenu državu ko to zna? To što on govori za Srbiju nije bitno, navikli mi, nego mi je drago što se tu našla i ta lepa reporterka ili neka sekretaricva. Vidi se da je ona neka naša šmizla bez obzira na islamizaciju srba i srpkinja. Međutim vera im je jako pogrešna treba ih obratiti u hrišćane, pogotovo te partizane iz Sanžaka, mnogo bre postali zatucani. Neka ih Bog blagoslovi u Hristu, jer nema drugog Spasitelja i posrednika ka Bogu, a On je prvi i poslednji i nema drugog poslanika od Boga osim Hrista. Biblija tvrdi a Kuran se tek mnogo kasnije zasnovao na istoj izvornoj knjizi koja je Biblija. Amin bre!

  • Kosovac says:

   @ I Love persida, .....I Turci kažu Amin.

   • I Love persida says:

    Turci ti kažu Aman. To jeste isto kao i Amin, ali o tome i govorim da je Biblija izvorno pismo od koje su delom od psalama delom od starog zaveta napravili Kuran kao neki gnostički spis, a i sami znaju šta su uradili jer kada im nije nešto jasno pozivaju se na Bibliju. Njihov otac je takođe Avaham, ali ga oni zovu Ibrahim, islam nije nastao od muhameda već od Ismaila, ali sam Bog reče ženi Hagar - robinji iz egipta da ide od plemena Avramovog jer je izabran Isak - sin Sare. Za divno čudo blagoslovi Bog i Ismaila za dvanaest plemena radi molbe Avramove, međutim njima je jedino pomirenje u Hristu Isusu, Gospodu i Spasitelju našem, Hristos je prvi i poslednji i drugog poslanika nema, što znači morali bi da odbace muhameda, što je njima kao verski nemoguće ali to je stoga što je Bog otvrdnuo njihova srca kao srca Jevreja da ne mogu prihvatiti Hrista (Ješua Mešijaha) kao svog Spasitelja i Gospoda, od Boga poslanog. Neka te Bog blagoslovi kada si primetio za Aman, kopaj i otkrićeš Istinu.

    • Kosovac says:

     @ I Love persida, .....Kažem ti srpski, Turci isto kažu Amin. Uz put, isto kažu i Jevreji. Nisam rekao nikakvu senzaciju, samo sam eto iščeprkao da ti i nisi baš neki veliki naučnik kakav se predstavljaš. De bre, ne kažu Turci Aman, Turci kažu Zaman.

 4. milorad3 says:

  braćo srbi samo pušku na dohvat ruke držite, to je jedino što može da zaustavi neprijatelja, a ova spodoba je upravo to otvoreni neprijatelj našeg naroda i naše države.Lažna "briga" o srpskoj državi i demokratiji ne može da sakrije prave želje i namere ovog bandita, koji bi tudju zemlju i tudju imovinu,a usput , pobiti vlasnike, normalno. TO je jedini plan koji šiptari imaju i dok ih ne utucamo u zemlju oni neće prestati, oni ŽIVE i PRIVREDJUJU UNIŠTAVAJUĆI NAS gori su od virusa ,BANDITIZAM im je jedina i glavna DELATNOST,čitava lažna država kosovo je mafijaški bordel,to se sad jasno vidi.Zato i ovaj mafijaš radi to što radi ,jer političari ovakve gluposti ne lažu, bar ne otvoreno, ali ovoga zabole K.za politiku, bitan je NAPAD i priprema terena za novo otimanje i pljačku.Zato nije ništa bolji od njegove sabraće sa oružjem koji sprovode taj plan,to govno je član iste bande šiptarskih drumskih razbojnika jer TO su oni, pljačkaška horda.Kosovo se RASPADA pid njihovom "upravom" jer uprave i NEMA, samo neprekidna i totalna pljačka SVEGA što još tamo postoji,navalili ko skakavci a sad šize što više ne mogu drva da kradu u graničnom pojasu, jer na kosovu više nema šta da se poseče bre sve su oplevili a to je samo jedan segment bezobzirnog uništavnja te pokrajine i drske pljačke prirodnih resursa tog regiona.

  • uddu says:

   Milorade 3-imamo mi mnogo veće neprijatelje i mnogo veće izdajnike nego što je ovaj gorepomenuti !Toliko imamo neprijatelja,ovde u Srbiji,i toliko imamo onih odavde što rade protiv našeg (a valjda i njihovog)naroda da na ovog Kamberija mi gotovo da ni ne obračamo pažnju.

 5. Kosovac says:

  Nije ništa strašno što ovaj buzdovan vređa Srbiju. To je verbalni delikt, koji ne treba sankcionisati, eventualno treba predsednik skupštine da uzvrati (verbalno) prema Albaniji. U stilu „snaju kori, svekrvi prigovara“. Ali kako, nema smisla da danas predsednik skupštine priča gadosti o Albaniji, a sutra da svom stranačkom kolegi Ediju Rami peva na uvo. ……………Strašno je što mu svi poslanici skupštine Srbije (među njima i „srbenda“ Vladimir Đukanović) dozvoljavaju da ističe albansku zastavu u sred skupštine Srbije. To je ponižavajuće. A treba tom buzdovanu samo opaliti nekoliko šamara, naučiti pristojnosti, i oduzeti mu te dve čavke da ne ruže ovaj „hram“ demokratije. Ali nema veze, čekaćemo da se rodi novi Puniša Račić.

 6. dinki says:

  U pravu je balija,biće dovršena jednog dana kada ispravimo katastrofu koju nam je napravio Aleksandar I Karađorđević stvaranjem Jugoslavije.Bojkotujte srbijanci montenegrine, albance,bošnjake,hrvate,ratničke slovence,pozitivna diskriminacija na svakom nivou društva,uzmite svoju zemlju u svoje ruke ,dokle bre da vas gaze nedovršeni humanoidi iz banana državica sa Balkana.

 7. test01 says:

  Ja uvek ignorisem ovakve likove- nije to ihova greska nego GRESKA SRBIJE sto dozvoljava to. Ovo je samo pkazatelj kako RS tone sve dublje i dublje, svi mali gmizavci su ispuzali iz svojih rupa gde su se godinama krili i sada siste, pljuju i sire mrznju. Ozbiljna drzava bi to zaustavila bez mnogo price. Uvek kazem da Izraelski MOSAD treba da sluzi kao primer jedne ozbiljne drzave koja vodi racuna o svojim interesima!!! U RS je obrnuto ali lepo kaze nas narod - Riba SMRDI od glave !

 8. šiško says:

  Neka mu nadju nekog prevodioca, jer ja njega ništa ne razumem. Šta mu to dodje „zbog teritorijalnih aspiracija"? Takodje nije jasno ono: "koje su još uvek jake“, kako jake, kako još uvek, kad su to uopšte bile? A onda, razume se, ni poenta nije jasna: "Srbija nije u stanju da izvrši unutrašnju integraciju". Šta mu dodje unutrašnja integracija? Koga ili šta Srbija treba da integriše ili ko treba sam da se integriše? I šta mu to uopšte znači? Ili neka govori jasnije i otvorenije, ili neka vodi prevodioca sa sobom.

 9. Gagi says:

  Izaziva i testira drzavu, znamo kako je Djuric prosao kada je testirao "njihovu" drzavu. Opet, sa druge strane, bilo kakva reakcija prema njemu bi se odrazila na Srbe koji zive na KiM. Ona prethodna komunjarska drzava je imala razradjene metode za te situacije, klizav put i odlete auto u drvo. Tada je sluzba imala svoje "vodje navijaca" koji su brinuli o sportskim rezultatima svog tima.

 10. petrovgrad says:

  Ovaj Šiptar nam samo otvara vidike šta bi uradioli da imaju moć. To ne skriva. To je veoma poučno i koriso za nas. Ovim se potvrdjuje da je Milošević bio u pravu. Šiptari su hteli legalno kroz osvajawe mandata u skupštini Srbije preuzmu vlast i zastava Albanije bi bila legalno i obavezna u skupštini Srbije. Ugledajmo se na slučaj Makedonije. Ovako Milošević ih razbucao, kao sviwa mastan džak i od legalnog osvajawa nema ništa. Tu im ne može pomoći ni Čeda ni Nataša ni pocrnele žene, ni bilo ko. Što se tiče samoproglašene nezavisnosti, od toga nema ništa. To ne važi. Srbija se pita. Odnosno za sada zvanično Aleksandar Vučić.

  • test01 says:

   upravo u tome i jstee problem, zadnja recenica je ustvari problem Srbije i svih Srba !

  • uddu says:

   Ej jadniče,ovakav divan tekst si skroz upropastio kada si mu dodao onu zadnju rečenicu !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *