ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ У ХАГУ малтретирао Слободана Милошевића!

OVAJ ČOVEK JE U HAGU maltretirao Slobodana Miloševića!

3 aprila 2017

slobodan-milosevic-goran-jelisic-predrag-banovic-srpski-hitler-mucenje-zlos-1491074615-1146083

Nad bivšim predsednikom SRJ brutalno se iživljavao pritvorenik iz RS Goran Jelisić. Predrag Banović ga naterao da mu bude kum samo da bi se ogrebao za stan i pare

Slobodan Milošević brutalno je ponižavan i vređan u pritvoru Haškog tribunala, neretko i psovan od ostalih pritvorenika, a naročito od Gorana Jelisića, koga su zvali srpski Adolf Hitler!

Kako saznajemo, Milošević, koji je u Srbiji važio za osobu od autoriteta, u Tribunalu je bio otirač, a degradiran je na svakom koraku. Od primitivnih uvreda do toga da ga je Predrag Banović, jedan od pritvorenika, uzeo za kuma samo da bi iskamčio stan ili veću sumu novca.

Izvor, bivši haški pritvorenik koji je u u pritvorskoj jedinici proveo 12 godina, kaže da je tortura nad Miloševićem počela kad su ga premestili u drugi blok, gde je bio i Goran Jelisić, koji ga je psihički i fizički zlostavljao. Te incidente, na molbu Miloševića, pritvorenici nisu prijavljivali.

– Jedan od vidova mučenja Slobodana Miloševića bilo je i smeštanje u blok sa ubicama i kriminalcima. Sloba je hteo da se druži s generalima, sa mnom, sa ljudima koji čitaju knjige, a ne sa kriminalcima krvavih ruku. Namerno su ga smestili s Goranom Jelisićem, psihopatom, koji je pričao da je lično ubijao ljude, a u sudnici je izjavio da ga zovu srpski Adolf – kaže naš sagovornik i dodaje:

– On je maltretirao Miloševića. Vređao ga je i psovao.

Naš izvor kaže da bivši predsednik Jugoslavije i SPS nikad nije odgovorio Jelisiću.

– Milošević bi na sve to samo ćutao i potom otišao. Nije bio navikao na takvu sredinu – navodi naš sagovornik.

Međutim, nije samo Jelisić ponižavao Miloševića. Predrag Banović, koji je Miloševića u Tribunalu zamolio da mu bude kum na venčanju, kaže naš izvor, pričao je ostalim zatvorenicima da je pitao bivšeg predsednika da se okume samo da bi se ogrebao za nekretninu.

– Taj Predrag Banović je priznao da je ubio osmoro ljudi. Tamo se venčao, a Milošević je kumovao jer se kumstvo ne odbija. Posle se zatvorenicima žalio kako nije dobio ništa. Kazao je: „Džabe sam se okumio sa Slobom, nisam dobio ni pare ni stan“ – kaže naš sagovornik.

Uroš Šuvaković, nekadašnji funkcioner SPS, kaže da nije čuo za maltretiranje Miloševića.

– Sloba je bio drug gospodin. Posetio sam ga dva-tri puta u Hagu i nikada mi se nije požalio da ga neko maltretira – kaže on.

(Kurir)

 

KOMENTARI11 komentara

 1. punca says:

  Slobodan Milošević je za Srbe učinio što niko drugi ne bi". Ipak sloboda nije došla bezuslovno.  Ne napadaju Srbiju zbog Miloševića već Miloševića zbog Srbije. Slobodan Milošević je SRPSKI HEROJ .

 2. punca says:

  Slobodan Milošević na veliki srpski praznik Vidovdan nepravedno isporučen u Haški tribunal, te da je junački branio interese srpskog naroda - upravo zbog toga što je u Hagu branio srpski narod............... Slobodan Milošević je najkarakterniji i najdosledniji političar kojeg je Srbija ikada imala”. Politika Slobodana Miloševića je bila politika njegovog vremena”. Slobodan Milošević je srpski heroj !!!

 3. ! says:

  Goran Jelišić je bio pripadnik SRS iz Bijenjine. Kao pripadnik Četničke jedinice ,maltretirao, silovao i ubijao nedužne muslimanske civile u prihvatnom logoru luka Brčko.

  • Bulova says:

   A gde su u hagu mudžahedini i muslimanski zločinci koji su ubijali nedužne srbske civile u Brčkom? Da ne govorimo o oluji i zajedničkim masovnim grobnicama od strane muslimana i usraša. Što se tiče teksta, previše je "našminkan" od strane sps o Slobi kao "drug gospodin"? Takođe i taj Goran i Predrag trba da kažu svoje viđenje jer se u tekstu ponavlja muslimanska propaganda o nekim "srbskim hitlerima" i ubicama, dok se ne spominje da je slobo uvodio sankcije RS (a time i RSK), samo da bi produžio svoju vlast, iako je na kraju prevaren i završio u zatvoru. Nepadajte na muslimansku propagandu.

 4. Beli Orao says:

  Đubrad srpskoga roda koji maltretiraju starca a kurs bi popušili da je Vadžno bio na drugoj strani!!!

 5. Batina says:

  Treba neko da ga nauci pameti ko onog britanskog zlocinca.

 6. opet ja says:

  I ako ga je, najvećeg izdajnika i zlotvora Srbije i srpskog naroda. Uništio je SFRJ zajedno sa Tuđmanom, a onda i ostatak, oteravši Crnu Goru i davši Kosovo narko kartelu.

  • Jovan says:

   Komentar ti je glup i verovatno na visini tvog intelekta, ravan tom priprostom liku koji je maltretirao Predsednika Milosevica i bio deo budala koja se uvlacila haskom olosu. Milosevic je poslednji srbin na vlasti u Srbiji, od okupacije 2000-te Srbija je kolonija a na vlast su ANTISRBI i sluge natozlocinaca.

 7. Max says:

  Obicne budalastine...

 8. Dondon says:

  Cista laz. Najveci Slobin politicki protivnik Seselj je govorio o odnosu svih prema Slobi i tu prica zavrsava. Takodje postoji pravilo ko je gde smesten. Ovaj covek ni u pritvoru nije mogao biti blizu Slobe jer nije bio na tom nivou.

 9. mirjana malbaša says:

  niko nije napadao srbiju nego srj je bila taoc i svi jugoslveni boja između stranih kapitalista s domaćim ratnim profiterima i mafijom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *