Овај човек тврди да се РАК може излечити за ТРИ МИНУТА – иако наука побија ову тезу, у њој има истине! (ВИДЕО)

Овај човек тврди да се РАК може излечити за ТРИ МИНУТА – иако наука побија ову тезу, у њој има истине! (ВИДЕО)

11 јануара 2016

5322Психотерапеут др Грег Браден је током свог животног рада дошао до шокантног закључка – наше емоције утичу на наш ДНК толико да можемо оздравити од свих кобних болести. Колективна снага мисли може излечити било коју болест.

Рак нестаје, како он каже, деловањем намере и свешћу постојања спреге између наших мисли и манифестација у физичком свету, а користи се поље које све повезује. Ово етерично поље о којем Грег прича научно је доказано и представљено у водећем стручном часопису „Природа“ (Натуре) 1996. године.

Наше мисли и емоције стварају електромагнетно поље, а његови валови досежу један метар од нашег тела. Још је давно Никола Тесла говорио да ће људи једног дана снагом својих мисли производити електричну струју, значи наше мисли су изузетно снажна енергија. Заједничке мисли могу створити изузетно јако електромагнетно поље и деловати на околину.


Када се развије ова техника, она више није фикција него представља технологију на којој се базира лечење. То је доказао шокантан видео из болнице у Кини, где се показује лечење рака у мање од три минуте величине 3 x 2.5 центиметара, пратећи цео процес ултразвуком на екрану.

Наше емоције и осећаји представљају огледала. Све што производимо унутар нас самих зрачимо у околину, добијајући за резултат управо оно позитивно што се налази у нама. Наука је година тврдила да наша вера и осећаји немају утицаја на наше болести и наш живот, но психоонкологија тврди супротно.

Ако кажемо „Једног дана ћу оздравити“, „Једног дана ћу бити срећан и добити нови посао“ огледало нам одговара да се то никада неће десити или пак у далекој будућности. Међутим, ако стално понављамо да се мењамо ОВОГ ТРЕНА, и заиста верујемо у то, то ће нам се и догодити, врло брзо.

НАПОМЕНА: Савети из овог текста су информативне природе и не могу да замене преглед код лекара или фармацеута када је Ваше здравље у питању. Уколико имате озбиљне здравствене проблеме, обавезно се посаветујте са вашим лекаром. Информације проверавамо и молимо Вас да их посматрате само као смернице на путу ка добром здрављу.

KOMENTARI2 коментара

  1. marko says:

    ISTINA POTPUNA COVEK SE MOZE LECITI MISLIMA POZITIVNIM DNK TO PRIHVATA FARMQACEUTKSA BANDA TO NIKAD NECE PRIHVATITI TKO PRIHVATA ONO U CEMU ZARADUJE OVA BANDA 100 MILJARDI GODISNJE

  2. NATALLY says:

    VERUJEM.. I MISLIM DA JE SVE ISTINA..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u