Овај човек тврди да се РАК може излечити за ТРИ МИНУТА – иако наука побија ову тезу, у њој има истине! (ВИДЕО)

Ovaj čovek tvrdi da se RAK može izlečiti za TRI MINUTA – iako nauka pobija ovu tezu, u njoj ima istine! (VIDEO)

11 januara 2016

5322Psihoterapeut dr Greg Braden je tokom svog životnog rada došao do šokantnog zaključka – naše emocije utiču na naš DNK toliko da možemo ozdraviti od svih kobnih bolesti. Kolektivna snaga misli može izlečiti bilo koju bolest.

Rak nestaje, kako on kaže, delovanjem namere i svešću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svetu, a koristi se polje koje sve povezuje. Ovo eterično polje o kojem Greg priča naučno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu „Priroda“ (Nature) 1996. godine.

Naše misli i emocije stvaraju elektromagnetno polje, a njegovi valovi dosežu jedan metar od našeg tela. Još je davno Nikola Tesla govorio da će ljudi jednog dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i delovati na okolinu.


Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira lečenje. To je dokazao šokantan video iz bolnice u Kini, gde se pokazuje lečenje raka u manje od tri minute veličine 3 x 2.5 centimetara, prateći ceo proces ultrazvukom na ekranu.

Naše emocije i osećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar nas samih zračimo u okolinu, dobijajući za rezultat upravo ono pozitivno što se nalazi u nama. Nauka je godina tvrdila da naša vera i osećaji nemaju uticaja na naše bolesti i naš život, no psihoonkologija tvrdi suprotno.

Ako kažemo „Jednog dana ću ozdraviti“, „Jednog dana ću biti srećan i dobiti novi posao“ ogledalo nam odgovara da se to nikada neće desiti ili pak u dalekoj budućnosti. Međutim, ako stalno ponavljamo da se menjamo OVOG TRENA, i zaista verujemo u to, to će nam se i dogoditi, vrlo brzo.

NAPOMENA: Saveti iz ovog teksta su informativne prirode i ne mogu da zamene pregled kod lekara ili farmaceuta kada je Vaše zdravlje u pitanju. Ukoliko imate ozbiljne zdravstvene probleme, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom. Informacije proveravamo i molimo Vas da ih posmatrate samo kao smernice na putu ka dobrom zdravlju.

KOMENTARI2 komentara

  1. marko says:

    ISTINA POTPUNA COVEK SE MOZE LECITI MISLIMA POZITIVNIM DNK TO PRIHVATA FARMQACEUTKSA BANDA TO NIKAD NECE PRIHVATITI TKO PRIHVATA ONO U CEMU ZARADUJE OVA BANDA 100 MILJARDI GODISNJE

  2. NATALLY says:

    VERUJEM.. I MISLIM DA JE SVE ISTINA..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *