ОВАЈ ГОВОР ЗАПЕЧАТИО ЈЕ ТРАМПОВУ СУДБИНУ: „Клинтонови су криминалци, запамтите то!“

OVAJ GOVOR ZAPEČATIO JE TRAMPOVU SUDBINU: „Klintonovi su kriminalci, zapamtite to!“

24 novembra 2020

Govor Donalda Trampa u jeku predizborne kampanje za predsednika SAD 2016. otkrio je svu prljavštinu i zakulišne radnje duboke države i multinacionalnih kompanija koji se kriju iza demokratske scenografije američkih izbora.Ključni delovi govora sada se masovno dele na društvenim mrežama. Tramp je u nekoliko rečenica celom svetu otkrio šta se zapravo na globalnom planu dešava i kako se interesi međunarodnih banaka, multinacionalnih korporacija i vlada prelamaju kroz američki establišment i zapravo oblikuju njegov interes, koji oni podmeću i lažno predstavljaju kao „interes američkog naroda“. Evo šta je sve Tramp tada rekao, a što ga je, prema mišljenju mnogih, koštalo drugog predsedničkog mandata:

„Vašingtonski establišment i finansijske i medijske korporacije koje ga finansiraju postoje samo iz jednog razloga: da sebe zaštite i obogate se. Na ovim izborima establišment je uložio milijarde dolara. Kao primer, samo jedan jedini trgovinski ugovor koji bi želeli da „prođe“ uključuje milijarde dolara koje su pod kontrolom mnogih zemalja, korporacija i lobista.

Za one koji kontrolišu poluge moći u Vašingtonu i za interese globalista, oni se udružuju sa tim ljudima koji nemaju na umu vaše dobro. Naša kampanja za njih predstavlja istinsku egzistencijalnu pretnju kakvu ranije nisu videli.

Ovo nisu samo još jedan četvorogodišnji izbori. Ovo je raskrsnica u istoriji naše civilizacije koja će odrediti da li ćemo mi povratiti kontrolu nad svojom vladom ili ne. Politički establišment koji pokušava da nas zaustavi je ista grupa koja je odgovorna za naše katastrofalne trgovinske dogovore, masovnu ilegalnu imigraciju i ekonomsku i spoljnu politiku koja je iscrpela našu zemlju…

To je globalna struktura moći koja je odgovorna za ekonomske odluke koje su opljačkale našu radničku klasu, lišile bogatstva našu zemlju i stavile taj novac u džepove šačice velikih korporacija i političkih subjekata.

Pogledajte samo šta je ovaj korumpirani establišment učinio našim gradovima poput Detroita, Flinta, Mičigena, seoskim sredima u Pensilvaniji, Ohaju, Severnoj Karolini i širom naše zemlje. Pogledajte šta se dešava…

Klintonova mašina je u središtu ove strukture moći. To smo videli iz prve ruke u dokumentima Vikiliksa, u kojima se Hilari Klinton u tajnosti sastaje sa čelnicima međunarodnih banaka kako bi planirala uništavanje američkog suvereniteta kako bi obogatila globalne finansijske moćnike, svoje prijatelje sa posebnim interesima i svoje donatore.

Tako istinito. Iskreno, trebalo bi da bude zatvorena.

Ovo je borba za opstanaka naše nacije, verujete mi. Na ovim izborima će se odlučiti da li smo slobodna nacija, ili samo imamo iluziju demokratije, kontrolisanu od strane šačice koja lažira sistem i naš sistem je lažiran. Ovo je stvarnost, vi to znate, ja znam, znaju i oni, a prilično zna i ceo svet.

Establišment i njihovi mediji kontrolisaće ovu naciju dobro poznatim sredstvima. Svako ko dovodi u pitanje njihovu kontrolu biće smatran seksistom, rasistom, ksenofobom i moralno deformisanim. Napadaće vas, klevatati vas i pokušaće da unište vašu karijeru i porodicu… Klintonovi su kriminlaci, zapamtite to. Oni su kriminalci…

Naša veličanstvena civilizacija, ovde u SAD i širom civilizovanog sveta došla je do trenutka kada se svode računi. Videli smo to u Velikoj Britaniji gde su izglasali da se oslobode globalne vlade i sporazuma o globalnoj trgovini i globalnih imigracionih dogovora koji su uništili njihov suverenitet i uništili mnoge od tih nacija. A, središte te svetske političke moći je upravo ovde u Americi, a to je naš korumpirani politički establišment koji predstavlja najveću moć koja je iza pokušaja radikalne globalizacije i ukidanja prava glasa običnim ljudima. Njihovi finansijski i politički resursi su maltene neograničeni, njihovi medijski resursi su neograničeni i, što je najvažnije,dubina njihove nemoralnosti je apsolutno neograničena“.

(Informer)

KOMENTARI5 komentara

 1. triglav says:

  drugovi, malo proučite istoriju firence u renesansi i način na koji su iz senke vladali medičejci, tadašnji bankari vatikana pa će vama biti sve mnogo jasnije. :)

 2. milorad3 says:

  pa to pričaju ljud iveć dugo vremena, vidljivo je to i dobra vest je da je postalo VIDLJIVO mnogo pre nego što je ta banda lopova i ubica planirala.Juriće ih CEO svet, juriće ih do poslednjeg i nema tih para koje će da ih spasu.Ovo sa izborima što su uradili u americi je poslednji veo koji je skinut sa očiju zaludjenih amerikanaca,više nema laganja i tramp je samo PRVI koj ije to sasvinm jasno i tovoreno reako.Čak i ako nekako proglase bajdena predsednikom on neće imati LEGITIMITET i KONSENZUS a dubina krize i ekonomske propasti u koji su upravo bajden i hilari preko banakarskih kartela, bacili ameriku da bi skinuli trampa je NEPOPRAVLJIVA.Oni imaju samo jednu opciju da se održe na vlasti ako dodju na vlast i to je RAT,odmah će gurnuti ameriku u VELIKI i OZBILJAN rat ali mislim da će im brzo biti otkazana poslušnost i da će doći do KLASIČNOG vojnog udara tamo.Jer armiji je jasno šta se dešava i ogromna većina JE PROTIV TOGA,ma postreljaće i klintone i celo društvo,ne bih se začudio RREKIM SUDOVIMA u USA i to uskoro,krenuće klinton klan sa tom praksom a onda će dobiti odgovor istom merom od naroda.Bajden će možda ući u belu kuću nakratko ali će to biti pod senkom sudskog spora koji će sigurno biti pokrenut od strane trampa, i samim tim njegova vladavina će biti upitnog legitimitewtna u najb. slučaju a da ne pričamo da je najmanje 50% biraČa UBEDJENO da se kradja desila a to autoamtski znači značajno nezadovojstvo i paralizu sistema u toj državi, samopasivizacija stanovništva koja se desila u SSSR je dovoljna da sruši ameriku BRŽE nego SSSR što je pao ako se isto desi tamo.Trampova zasluga je ogromna, zasluga za SLOBODU i DEMOKRATIJU pre svega nevezano za sve drugo što je uradio sasmo ovaj govor je na nivou najznačajnijih svetskih istorijskih dogadjaja jer je ISTINA i to vidi svako ko ŽELI da POGLEDA nepristrasno u sve ono što se oko njega dešava i što se njemu kao pojedincu dešava pod vladom te tamne, tajne tiranije iz mraka koju tramp proziva isto kao i kenedi što ih je NAJAVIO.

  • Rista says:

   biser

  • doktrina soka says:

   Vojska vec hapsi po Evropi,samo svi mediji cute.

 3. Gagi says:

  TRIGLAV ..... to smo odavno procitali, zbog toga tvrdim da je merika vlasnistvo onoga ko je finansirao njen pronalazak a potom ustolicio svoje namesnike. Jasno je da tom drzavom vladaju mocne porodice koje su prve instalirane na tom kontinentu, te porodice za svoj rad odgovaraju svojoj europskoj "centrali".Prvi koji se drznuo da poremeti taj kontinuitet je bio Kenedi, evo sada i Trampa koji ce polomljenih zuba priznati poraz jer je tako naredila "centrala", on je takodje njihov sticenik. Jedna mocna europska "centrala" vedri i oblaci vekovima unazad narodima na svetu. Njen trust mozgova osmisljava i pravi ove smicalice po svetu. Strogo su konspirativni a svoje planove osmisljavaju u udaljenim i izuzetno obezbedjenim europskim zamkovima koje nije stigao da srusi hitler kada je palio europu. Njihov jedini moguci kraj je propast dolara (eur) jer je to izmisljena i lazna vrednost koju oni imaju u neogranicenim kolicinama. Sa tom prevarom oni kupuju tudja prirodna bogatstva, politicare, prave ratove, to je njihov najvazniji adut kojim vladaju. Kako vidimo,ta prevara se u poslednje vreme urusava, sve drzave i pojedinci kupuju zlato.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *