„ОВАЈ МОРОН НАМ ЈЕ ПРЕДСЕДНИК?“ Нови гаф Бајдена! Смеје се цела Америка! (ВИДЕО)

„OVAJ MORON NAM JE PREDSEDNIK?“ Novi gaf Bajdena! Smeje se cela Amerika! (VIDEO)

9 marta 2021

Predsednik Džo Bajden imao je još jedan gaf, kada je izgleda izgubio nit govora kiji je čitao se i izgleda da je ponovo pročitao red iz svojih komentara na račun potrošnje.

Kandidat koji je dobio najviše glasova ikad za predsednika izgovarao je „Američki plan spasavanja“, zakon o potrošnji na koronavirus od 1,9 biliona dolara koji je Senat usvojio tokom vikenda.„Velika većina ekonomista – levo, desno i središte – od Vall Streeta do privatnog, privatnog, privatnog, uh, uh, uh, uh, ekonomskog, uh, uh, anketa, uh, inicijativa”, zamucao je Bajden.

„Ekonomisti, kao što rekoh, levo, desno i u centru“, nastavio je, ponovno čitajući svoj govor.

Komentar uz video glasi: „Ovaj moron nam je predsednik?“

Prošle nedelje je izgledalo da je Bajden imao trenutak bez scenarija kada je postavljao pitanja nakon što je razgovarao sa članovima poslaničkog kluba Demokrata.

„Rado odgovaram na pitanja da li je to ono što bih trebao da radim, Nens, šta god da želiš od mene“, rekao je naizgled nesigurni Bajden predsednici Doma Nensi Pelosi.

Činilo se da je predsednik tražio smer bez kamere, pre nego što je njegova slika zamenjena grafikom Bele kuće. Njegov poslednji komentar izbrisan je sa video snimka događaja objavljenog na IouTube stranici Bele kuće.

Brajtbart Njuz je izvestio da Bajden nije održao samostalnu konferenciju za štampu u 45 i više dana koliko je bio predsednik, čime je oborio stogodišnji rekord.

Sekretarica za štampu Bele kuće Džen Psaki tvrdila je da će je Bajden održati „pre kraja meseca“.

(Alo)

KOMENTARI3 komentara

  1. padre says:

    Dobro to što je moron, nije prvi,to je kod njih postalo tradicija, ali to što je izlapeo!

  2. I Love Jesus says:

    Da, ali to i jeste njegova osnovna kvalifikacija da bi mogao da bude predsednik, isto kao i svi ostali njihovi predsednici. Međutim osim što jeste moron, moguće je da se misli da je i "Mormon" jer su svi oni u tako nekim iskrivljenim i nečasnim verskim organizacijama koje je valjda i sam sotona blagoslovio da bi napravili vavilonsku zbrku u jednom pravom i istinskom hrišćanstvu kroz Hrista koje dolazi od Oca našeg nebeskog.

  3. Čist je ko Suza says:

    Smeje se cela Amerika, ali ja mislim da će da im presedne i taj predsednik i takvi vicevi, jer on zaista i jeste i moron i mormon i još ćemo saznati šta, klovan - ubica ili samo maskota da ih zasmejava dok ih billy kolje kao jaganjce. Mislim očigledno je da su namerno postavili potpuno DEMENTNOG predsednika jer baš takav odgovara kongresu, kada bude tamanio na milion ljudi dnevno iz američkog naroda da to brže bolje zaboravi i ostane čiste savesti iako krvavih ruku. Jednostavan zaključak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *