ОВАЈ НАУЧНИК ТВРДИ: Имам лек за почетни стадијум рака

OVAJ NAUČNIK TVRDI: Imam lek za početni stadijum raka

10 decembra 2015

4r34Nemojte misliti da će korišćenje samo ovog recepta izlečiti teže oblike raka, ali tvrde da može pomoći kod početnog stadijuma ukoliko se otkrije na vreme.

Potrebno vam je: čaša suvog ili svežeg lišća rosopasa (latinski naziv Chelidonium majus), čaša šećera, 3 litra kozje surutke, i jedna kašičica sveže kisele pavlake, velika tegla, gaza i jedan kamen.

Od gaze sašijte kesicu i sipajte u nju rosopas i kamen pa stavite kesicu na dno velike tegle. Kamen stavljamo da kesica ne bi isplivala na površinu. Zatim sipajte surutku, kiselu pavlaku i šećer. Teglu pokrijte sa nekoliko slojeva gaze i vežite gumicom, da ne bi ulazili insekti. Neka tegla ostane na tamnom, toplom mestu, tokom dve nedelje.

Nakon dve nedelje kvas je gotov, a on čisti i regeneriše ceo organizam. Pijte pola sata pre jela po pola čaše ovog kvasa koji će u potpunosti regenerisati epitel vaših organa za varenje. On eliminiše iz organizma i teške metale i radionukleide.Takođe eliminiše i ćelije tumora i zaustavlja širenje metastaza.

Akademik Bolotov posebno preporučuje ovaj kvas stanovnicima oblasti koje su bile pogođene štetnim nuklearnim zračenjem.

(prirodna-medicina-recepti.com)

KOMENTARI2 komentara

  1. M.Marko says:

    Naucnik do naucnika a narod umire.Naguzi dobru sljivu koja ce sve bakcile da sagori i neboj se.nista ti nemere biti,samo mores umrijet.

  2. Milutin says:

    rosopas se isto koristi protiv bradavica. namažete ih onim rumenim mleckom. inace raste mahom u senci.ima ga puno i pored puteva, na senovitom mestu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *