ОВАЈ СНИМАК БИ МОГАО ДА СРУШИ ТРАМПА: Председник Америке на тајном састанку са Русима (ВИДЕО)

OVAJ SNIMAK BI MOGAO DA SRUŠI TRAMPA: Predsednik Amerike na tajnom sastanku sa Rusima (VIDEO)

13 jula 2017

Aras i Emin Agalarov, otac i sin, imali su zajednički posao u Moskvi sa Trampom, jer je te godine u ruskoj prestonici je bio održan izbor za „Mis univerzuma“. Naime, Tramp, koji je otkupio pravo na organizaciju konkursa boravio je kasnije u Moskvi kao počasni gost. Organizatori su bili upravo Agalarovi, prenosi Sputnjik.

Sudeći po kvalitetu, snimak je privatni. Na sastancima su prisustvovali američki producent Rob Goldston, kamera je snimila i sadašnjeg ličnog konsultanta predsednika SAD Majkl Koen, kao i bivši telohranitelj, sada jedan od savetnika šefa države Kit Šiler.

Na snimku Tramp govori o Arasu i njegovom sinu – pop zvezdi Eminu kao o „najmoćnijim ljudima Rusije“.

I En-Bi Si je takođe objavio snimak Trampa sa Rusima sa, navodne, zabave u Moskvi iz 2013. godine.

Na snimku se čuje kako Tramp govori: „Ja volim Ruse“.

Podsetimo, pre nekoliko dana u Americi je umalo ispao novi skandal, kada je otkriveno da se predsednikov sin Donald Tramp Juunior sastao s ruskom adokvaticom Natalijom Veseljnickom u vreme predsedničke kampanje prošle godine, koja mu je navodno ponudila kompromitujuće informacije o Hilari Klinton.

Taj sastanak je, kako pišu tamošnji mediji, organizovao Rob Goldstoun, koji je izjavio da je to učinio na zahtev svog klijenta iz Moskve, pevača, tekstopisca i preduzetnika Emina Agalarova.

Novi skandal sa Rusima u koji je umešan Tramp mogao bi ponovo da pokrene pitanje njegovog opoziva (Impičmenta) za šta se veće mesecima zalaže jedan deo Demokratske stranke.

Istraživanja javnog mnjenja, koje je nedavno sproveo „Pablik polisi poling“ pokazuju da čak 48 odsto Amerikanaca podržava pokretanje procedure opoziva predsednika, dok je 41 odsto protiv.

Do sada su tri američka predsednika bila suočena sa postupkom opoziva.

Reč je o Edruu Džonsonu, (bio na položaju 1866-69), koji je ponudio amnestiju zvaničnicima Konfederacije i stavio veto na zaštitu ljudskih prava bivših robova, Ričardu Niksonu (1969-74), zbog afere „Votergejt“ i Bilu Klintonu (1993-2000), zbog afere „Levinski“.

Nijedan od njih, međutim, nije bio i zvanično opozvan, Džonsonu i Klintonu je kasnije Senat ukazao poverenje, a Nikson je podneo ostavku pre okončanja procesa impičmenta.

(Informer)

 

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dusan says:

    ovo je nevidjena glupost :D

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *