ОВАЈ СОРОШЕВ ЧОВЕК „жари и пали“ БАЛКАНОМ

OVAJ SOROŠEV ČOVEK „žari i pali“ BALKANOM

22 avgusta 2018

Centar za istraživačko novinarstvo ( CINS) Srbija, BiH itd…..organizacija je koja raspolaže sa ogromnim sredstvima za navodno ispitivanje kriminala i korupcije a stvarni zadatak CINSA je da kriminalizovanjem ruše vlasti koje nisu po volji moćnim sponzorima ovog Centra koji prekrajaju svijet po svojoj volji.

Centar CINS-a za ovaj region je u Beogradu a na čelu mu je Dino Jahić koji raspolaže fondovima Velike Britanije SAD-a i Saudijske Arabije za projekat “Razvoj istraživačkog novinarstva u regionu” od ukupno 38 miliona dolara koji je započeo 2016. godine a treba da se završi, gle čuda, u novembru ove godine, čim prođu izbori u BiH.Dino Jahić je inače u dnevnoj službenoj komunikaciji sa poznatim zapadnim organizacijama NED-om, Fridom hausom, Eu liberty i slične koje od Jahića dobijaju instrukcije kome koliko sredstava da uplate i po kom osnovu.Rušenje vlasti kriminalizacijom CINS radi polutwjno samo je još tajna ko konkretno upravlja i u čijem interesu ali se i to može naslutiti.

Inače, Dino Jahić je prošao ozbiljne kurseve u poslednje četiri godine u SAD. Od 2017. godine je postavljen od Soroš fondacije za koordinatora iztraživačkog projekta Centra za istraživanje organizovanog kriminala i korupcije u jugoistočnoj Evropi.

Dođeljivao je sredstva novinarima koji su radili na panamskim papirima i još mnogo toga. Dobro obavješteni poznavaoci njegovog rada tvrde da je sada i instruktor jednoj grupi mađarskih studenata za rad protiv predsjednika Mađrske Viktora Orbana inače ljutog protivnika Džordža Soroša, Jahićevog naredbodavca.

Tekstovi CINSA su prethodili svim većim udarima u regionu. No zanimljivo je da nema nikakvih projekata koje obrađuju kriminal u Crnoj Gori te bi se po radu CINS-a moglo reći da je u Crnoj Gori nema kriminala.

CINS se poslednjih mjeseci posebno bavi Republikom Srpskom i predsjednikom Dodikom, pojačano nakon što je ljuti protivnik Džordža Soroša, Stiv Benon imao kontakt sa premijerkom Republike Srpske Željkom Cvijanović i ukazao na sve prljave poslove Soroša i njegovih pojedinaca i organizacija, u našem regionu poput Jahića i CINS-a.

(Info.srpska)

KOMENTARI2 komentara

  1. raikkonen says:

    maa kako da ne !! ovaj balija je stvarno mocan, soros ima vucka, tako da ovaj portir je samo prasina za zaslepljivanje srpske marve koja nikako da se dozove pameti!!..ako on moze da vrslja po srbiji a da drzava bude nemi posmatrac,onda nije problem locirati gde je duvlo !!

  2. Šmajser says:

    Zašto nekom ne padne na pamet da mu recimo napravi promaju kroz lobanju pitam se

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *