ОВАКАВ БЕЗОБРАЗЛУК И ЛИЦЕМЕРСТВО ДО САДА НИЈЕ ВИЂЕНО! Запад убеђује Србију…

OVAKAV BEZOBRAZLUK I LICEMERSTVO DO SADA NIJE VIĐENO! Zapad ubeđuje Srbiju…

26 februara 2018

Jedan od mitova je da NATO vrši pritisak na Srbiju da se pridruži tom savezu. NATO je savez na dobrovoljnoj osnovi. Opsnežna saradnja svako može biti od obostrane koristi“, saopštila je ambasador Kanade Keti Čaba, zemlje koja je bombardovala Srbiju (SR Jugoslaviju), a prethodno Republiku Srpsku i Republiku Srpsku Krajinu.

Ona je saopštila da „Kanada sledi odluku Vlade Srbije da želi najbolju moguću saradnju sa NATO-om. Imamo preko 100 aktivnosti sa Srbijom, imamo vežbe, pružamo podršku reformama službi bezbedosti, dijalog se obavlja na visokom nivou sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom. Sve ovo pomaže da Srbija bude bezbednija. Kanada i NATO otvoreni su u saradnji sa Srbijom, želimo da pomognemo javnosti da bolje razume potencijale našeg rada“, rekla je ambasador Kanade.

Ona je ustvrdila da je medijsko okruženje u Srbiji „takvo da doprinosi stvaranju nerazumevanja ovih pitanja, zbog čega nam je potrebna diskusija utemeljena na činjenicama. Želimo da pomognemo Srbiji da pobije mitove o NATO-u i odbrambenoj i bezbednosnoj saradnji sa NATO-om“.

„Kanada poštuje neutralnost Srbije, a vojne vežbe pomažu Srbiji da bude sigurnija i stabilnija i zato javnost treba da shvati prednosti saradnje“, tvrdi ambasador Kanade.

(vostok.rs)

KOMENTARI10 komentara

 1. Roy says:

  Dosadni ste. Ko vamje kriv sto ocete na pet stolica. Budte jednom ljudi i recite sta i kako planirate buducnost i nemojte da kukate kao kakve strine. Sa njima ste se spisali, uzimate pomoc, kredite, ocete u EU, necete u NATO, o pobili vas, pa razorili pa vas muce, pa daju kredite, ma nosite se vi i EU i NATO i vasa dvolicnost.

  • Roy says:

   razdvojeno vam je

  • Velika Metla says:

   Roj,od politikanata tražiš da budu ljudi? Auuuuuuuuuuuuuu...........!

 2. Mi says:

  Ovi naši "prijatelji"sa darovanjem bombe po glavi stanovnika, i još kojekakvih varijanti hemijskog, biološkog, pa čak i nuklearnog oružja ne shvataju da se negde u posvesti i sada čuju detonacioje sa Straževice, Batajnice, Novog Sada... Oni imaju preko100 aktivnosti , pa između ostalog podržavaju reforme, pazite to ono gde postajemo siromašniji, tužniji, bolesniji, sa sve manje teritorije... Imaju dijalog sa presednikom(koga podržavaju, to je kao da ste nas ponovo bombardovali), pa sa Vulinom(valjda zbog te finansijske transakcije)i sve to pomaže da Srbija bude bezbednija,da nas ubijaju, onako mučki sa 6 metaka u leđa, da se njaša deca na kupanju ubijaju, žeteoci na njivama, putnici u autobusima, i da niko nikada ne bude osuđen. Ali su zato svi pokazani rukom Srbi osuđeni i to domaćinski, nisu bili nužni dokazi. Gospođo Keti Čaba, za mog života ja vas ne mogu ni u ludilu videti kao prijatelja, ne zato što sam zlopamtilo, nego što je vaša surovost prisutna bila u prošlim događajima, ali i danas, prevazišla je civilizovano ratovanje, prekršila Ženevsku konvenciju, i ono što nije uradila ratom dovršava u miru......

 3. vuk says:

  jesam li ja lud il mi tu nesta nije jasno pa mislim da ste nam i previse pomogli sa milosrdnim andjelom i osiromasenim uranijumom tako da se lepo nosite tamo odakle ste dosli a ja bi bio presrecan da vam na isti nacin jednog dana uzvratimo pomoc UBICE ubili ste 88oro srpske dece

 4. zdragopem@yahoo.com says:

  U CEMU JE PROBLEM. MI TREBA DA SE IZVINIMO NJIMA STO SU NAS BOMBARDOVALI.I JOS DA TO URADI VULIN U NASE IME.

 5. Miki says:

  Kanada je jedna mala i nevazna americkoizraelskosaudijska pudlica koja laje kada treba.

 6. Hruscov says:

  Hvala i magla zauvek. Dosta ste nam zla naneli.

 7. Sasulja says:

  To je vise od licemerstva,to je i gore nego kad bi neko doticnoj gospodji rekao da se Kanada pridruzi Rusiji i Belorusiji,jer njih Rusija nikad nije bombardovala.

 8. Milutin says:

  Ubice i pljačkaši iz trule amerike, eu i nato fašističkog udruženja NIKAD NAM NEĆE I NIKAD NAM NEMOGU BITI PRIJATELJI DOKLE NAM NE ISPORUČE UBICE SRBSKE DECE I NE PLATE RATNU ODŠTETU. Te ubice su bili na vrhuncu moći 1999 god. ali im je istekao rok a trula amerika je zvanično počela da propada 1 februara ove godine. Sve ovo što se sada dešava je udar ubica i pljačkaša da iskoriste i još opljačkaju koristeći svoje plaćene političare u pojedinim državama a domaće veleizdajnike na vlasti da im pomognu u tome. To su zadnji trzaki pa im se zato i žuri ko god i ovoj našoj izdajničkoj vlasti da nas uništi kako je to napisao i na internetu objavio jevrejski rabin ŠNERSON. Zato se ovoj vlasti u SRBIJI žuri da nas uvođenjem u tu eu uništi i da nestanemo-

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *