ОВАКАВ РАТ НИКАДА НИСМО ВОДИЛИ: Генерал Браун упозорио Американце на најгори сценарио! (ВИДЕО)

OVAKAV RAT NIKADA NISMO VODILI: General Braun upozorio Amerikance na najgori scenario! (VIDEO)

15 septembra 2020

Dolazeći šef osoblja američkog vazduhoplovstva USAF, Čarls Braun Jr., izjavio je da će sledeći mogući “budući rat” u koji će SAD biti uključene izgledati sasvim drugačije od mnogih ratova koje je Vašington vodio u posljednjih 20 godina.Budući oružani sukob protiv bliskog protivnika, verovatno Rusije ili Kine, “ne bi ostao daleko od naših obala” i više bi bio “sličan dobu Drugog svetskog rata”, tvrdi Braun u svom programskom radu za ovu vojnu granu.

Da bi se pripremilo za sukob, vazduhoplovstvo bi se moralo oprostiti od nekih svojih starih strategija i opreme, kao i starijih programa, kako bi prihvatilo relevantnu tehnologiju i strategije, zaključio je on. Ovo je za ovu granu sve važnije, s obzirom na to da će njen budžet vjerovatno biti ograničen u odnosu na prethodne godine.

“Verovatno će za buduće budžetske pritiske biti potrebne najteže odluke o strukturi snaga u generacijama. Ne možemo izbjeći te odluke. Prethodne odluke ne daju rezultate koji su nam danas potrebni zbog brzo promjenjivih elemenata takmičenja sa Kinom i Rusijom“, tvrdi Braun.

Za razliku od prethodne administracije, američki predsednik Donald Tramp i njegova administracija neprestano sugerišu da su Rusija i Kina najverovatniji „bliski protivnici“ s kojima bi se Amerika mogla suočiti u budućem oružanom sukobu, iako nijedna nacija ne pokazuje bilo kakav oblik vojne ili teritorijalne agresije na SAD.Promena položaja praćena je odlukom Vašingtona da podstakne ulaganja u razvoj novog nuklearnog oružja i u modernizaciju postojeće nuklearne tehnologije. Trampova Bela kuća takođe je 2019. godine odlučila da se odrekne ključnog sporazuma sa Rusijom iz sovjetske ere, kojim je zabranjen razvoj i proizvodnja balističkih projektila kratkog i srednjeg dometa, pod izgovorom navodnih kršenja sa ruske strane, najavljujući stvaranje novih nuklearnih raketa ubrzo nakon toga.

(Logično)

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad3 says:

    Ovi su poludeli, očigledno,bilo ko da stoji iza ovog lažnog generala , taj planira genocid pre svega nad amerikancima.Očigledno je da emrički gradjani više uopšte nemaju nikakvu kontrolu nad svojim oružanim snagama i političkim telima,da sam na njihovom mestu ja bih bio uplašen jer odgovor na napad od strane ovih ubica u uniformama će sigurno biti katastrofalan i za USA i za kompletan niz država koje su u direktnom savezu sa njima.(n.zeland,australija , kanada,v.britanija, EU sa SVIM NATO članicama, to će sve biti uništeno ruskim nuklearkama, ne samo teritorija USA,rusi su javno upozorili da će tako biti)Preti nam katastrofalan i potencijalno uništavajući nuklearni sukob ovo je odavno prešlo sve normalne granice i zašlo u zonu ludila.Eno i amerrički nosač aviona se šetka po blatičkom moru na samo par desetina kilometara od ruske baltičke flote koja je PRIMORANA da obezbedjuje civilne brodove koji polažu gasovod.To je VAN pameti i predstavlja poslednju stepenicu uključujući i veštačku krizu u belorsiji i pokušaj nasilnog otcepljenja te države iz sastava rusko-beloruske UNIJE. Aloo oni su u UNIJI to nije savez to je isto kao i EU što je unija i napad na članicu EU je napad na tu UNIJU .drugim rečima pokušaj svrgavanja lukašenove vlade je pokušaj svrgavanja RUSKE vlade istovremeno i direktan i otvoren napad na rusiju.Stvarno ne znam kako će ovo da se završi ali mislim da će leteti bombe i to uskoro.Čekaju se samo izbori u zverinjaku preko okeana i onda počinje haos.S obzirom na sve što se dešava izjave ovog kasapina koji glumi oficira treba shvatiti u kontekstu pretnji koje upućuju napadači budućoj "žrtvi" napada treba ih shvatiti kao PRETNJE i BUSANJE pećinara pre nego što podigne toljagu ali kao i uvek svaka batina ima DVA kraja, pa videćemo koliko su ovo REALNEW pretnje, može da im se desi kolektivno samoubistvo nizašta.

  2. Gardista says:

    Mislim da je era ratovanja gotova, sad ce biti samo przenje.

  3. Blade Runer says:

    Ako su ameri u realnoj opasnosti to kod njih znači da odmah deluju tako što će da istrebe sve moguće i potencijalne neprijatelje s time što su kolateralne štete neizbežne ako se ko nađe na putu Istrebljivača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *