ОВАKО АЗЕР УПАДА У ЈЕРМЕНСKИ ДОМ: Језа хвата шта ради, колико мржње и зла (ВИДЕО)

ОВАKО АЗЕР УПАДА У ЈЕРМЕНСKИ ДОМ: Језа хвата шта ради, колико мржње и зла (ВИДЕО)

28 новембра 2020

„Азербејџански војници почели су да уносе мир у испражњене домове породица Арцаха“, гласи објава на Твитеру.

На непознатој локацији, двојица азербејџанских војника упадају у напуштену, али не и празну јерменску кућу. Њихов бес се не може описати. Искалили су највећу могућу мржњу према дрвеној витрини са устакљеним вратним крилима.Азер је узео хоклицу и више пута из све снаге гађао у витрину док је није потпуно уништио, а онда му се придружио још један вандал. Можемо само да нагађамо шта би било да су уместо предмета у кући наишли на Јермене цивиле. Већ смо имали прилику да видимо како су ти јадни људи прошли.

Сада се сетимо извесног азербејџанског дипломате и председника Алијева који су позивали карабашке Јермене да остану у својим домовима и да им добри војници Азербејџана неће наудити. Јермени су били довољно мудри да „не падну“ на тако слатке речи доказаних непријатеља.

KOMENTARI7 коментара

 1. 1389 says:

  Svet je rodjen u mržnji, ljubavi nema, posebno ne u prema pravoslavnim narodima. Mogu da zamislim kako su upadali u Srbske i Ruske kuče za vreme 2 svetskog rata, za ovaj zadnji rat bolje da ne komentarišem, zna se kao su Srbi u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu završili. Pravoslavlje smeta svima kojima smeta Istina...

  • Aleksandar I says:

   Apsolutno se slazem sa tvojim stavom.

   • Neko iz mase says:

    Iako za moju veru Pravoslavlje mislim da je prava vera, jer propoveda pitomost i ljudskost, takođe mislim da nas negde u dubini naše duše tera na pitomost i mirenje sa sudbinom i smrću. Pa Austrijanci su se čudili narodu koji čeka na streljanje u redu, i ne pokušavajući da se otrgne i pobegne. Nisu videli tako nešto. Mislim da smo kao pravoslavci usetovani da budemo konzervativni, večito u defanzivi, stalno se pravdajući. Kao neko jagnje koje čeka da ga zakolju, a koje to vreme provodi u nadi da će svojom pitomošću i mirenjem sa sudbinom dospeti u Božje dvore. Živi se sada i u ovom trenutku. Neko ko se stalno brani na kraju će biti pobeđen. U šahu bele figure koje prve počinju partuju najčešče i pobede crne koje se brane. Uvek je potrbna inicijativa i sve mora da se planira 200 godina unapred. Pa zapad preventivno napada po svetu radi odbrane svog sistema, i pljačke naravno koja im je kroz vekove i omogućila status i moć koju imaju. Pljačkali su nas pitome. I ko je na kraju pametan? Nešto se u nama mora promeniti.

  • Ramonda Serbika says:

   Стотинак срБа међу којима преовладавају жене,деца и старци али има и десетак мушкараца на стрељање спроводи неколико усташа,наоружаних.У колони срБа су већином људи из истог села,неколико фамилија.И знају где их спроводе.Ниједан срБин ,мушкарац и не покушава да саплете,удари,рукама задави ни једног усташу -јер је усташа наоружан а он голорук.Ако ко и нешто покуша то је да побегне,да спасе самог себе.Зашто - зато што нас је ЗАТУЦАЛА ВЕРА да оном ко нас гађа каменом одговоримо хлебом,ко нас удари по једном образу окренемо други.ПРОБУДИТЕ се СРБИ/РУСИ,нападните Ви први,јер је напад најбоља одбрана,немајте МИЛОСТИ према ономе ко напада вас,ваше племе,туците непријатеља да за наредних 1000 година не може да подигне главу - то су ЗАКОНИ КОЈИ ВАЖЕ У ПРИРОДИ.

 2. šiško says:

  Ovo je samo performans koji treba da odbije Jermene od same pomisli da se ikad više vrate u svoje kuće. Ostatak napuštene imovine su Azeri sa ogromnim uživanjem razgrabili i odvukli u svoje jazbine. Znamo mi iz našeg iskustva da na napuštenim srpskim kućama u hrvatskoj nije ostalo ništa što je moglo da se skine, odšrafi, odvali. Kao skakavci su brstili sve od reda. Često su nakon pljačke ostatke kuća i druge imovine polivali benzinom i palili, da li da bi prikrili pljačku ili da bi bili sigurni da Srbi nemaju gde da se vrate, ne znam.

 3. milorad3 says:

  ako je pravoslavlje spona koja nas povezuje zašto su onda pravoslavni jermeni zabili nož u ledja pravoslavnoj rusiji,ovaj rat su izazvali jermeni a azeri i turci su znali šta se sprema posle pobede EU i NATO drona pašanjina i pripremili su se.I turcima i Rusimka i Azerima je JASNO šta bi donele i šta bi značile NATO baze u jermeniji i nijedan od tih država nema razloga da to toleriše.Muslije se drže zajedno katolici se drže zajedno samo mi pravoslvaci izmišljamo rupu na saksiji.

 4. Cetnik says:

  Ništa čudno, zatvaraju vrata na kaubojski način.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u